- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
"utólag ez a vergődés elég gáz." = egyoldalú szerződésmódosítás az előfizető jogainak csorbítása céljából.
Bocs de pont nem érdekelnek a netflix részvényesei. Nekem, mint mindenki másnak a saját jogaim és kötelezettségeim vannak az első helyen.Mert ugye egész más volna a leányzó fekvése, ha azt mondaná a cég: Rendben nézheted egy lokáción/IP-ről a 4 párhuzamos streamet de már a mobilodról is csak akkor, ha otthoni/választott lokáció WIFI-jéről teszed, de cserébe ezért a jogcsorbításért csak harmadannyi előfizetési díjat kell fizetned, ha akarsz új lokációkat, akkor az annyiszor havi egy 1000-es. De neeem. Te a havi 4500-ad mellé fizess majd még lokációnként 1000 pénzt?! Nem keresztény felekezethez tartozó morál, és elvrendszer...
-
Tiszteletes
aktív tag
Tudsz erről esetleg linkelni forrást? Előre is köszönném.
Fizetek: Prémium csomag 4 stream 4K egy időben. Nem osztottam meg a fél kerülettel a hozzáférést. Aránylag kevés alkalommal fordulhatott elő, hogy mehetett a 4 párhuzamos stream... Akkor engem/szűk családot békén hagynak ezek szerint?
-
Tiszteletes
aktív tag
Nos Igen!
Nálam is akkor jön el a NETFLIX előfizetés lemondásának a napja, amikor bárhol a világban járva nem tudom a szálloda, rokon, akárki eszközén használni a saját fiókomat. Csak azért, mert a tudjuk kik továbbra sem hajlandóak kivenn a fejüket onnan ahová ritkán süt be a nap, és vallásos áhítottal továbbra is a végtelen növekedés oltárán kívánnak áldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest