- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hegedus001 #47 üzenetére
Szerintem nem volt, de csináltak.
Na igen, azt a kort éljük hogy, a gyártók mondják meg még azt is mit gondoljunk...Ezt én is így értelmeztem.
Ez elég fura akkor, tegyük fel tettszik valakinek ez a borzalom.
Nem tudom így turistáskodva ha az embernek nincs nete, mi a fenét csinál egy ilyen funkcióval? Elég hülyén hangzik...
Így kb beletenni is kár volt.
Végeredményben ez a mobil kamerák nélkül kb. érsekesebb lenne.Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
Ez az ami idegesítő, az elvileg point&shot cuccoknál.
IPhoneom már volt, azt a rendszert még annyira se viselném el, mint a cikkbeli Honor kameráit.Mit nem adnék ha a Fuji kiadna egy Fuji mobil appot amiben, a filmszimulációkkal kattingathatnék mobilon is. 🤤🤤🤤🤤🤤
A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari.
- Ezt megjegyzem, bár ahogy nézem jobb ha leteszek róla, amilyen ára van 🥶 -
niof
veterán
válasz
hegedus001 #44 üzenetére
Nem használom a FB-ot...
-
niof
veterán
válasz
hegedus001 #42 üzenetére
Leatherman-t én eddig csak egy haverét használtam, pár hónapig nálam volt, mert itt felejtette. Kicsit sajnáltam, mikor elvitte. De akkor eldöntöttem, hogy majd egyszer veszek. Viszont nekem olyan kell majd, aminek cserélhető a vágóéle, mert az nem pálya, hogy elmegy az éle, aztán utána az a rész használhatatlan.
-
niof
veterán
válasz
hegedus001 #39 üzenetére
Volt is, meg most is van Victorinox bicskám (eredeti, egy hivatalos honi forgalmazónál vettem), és hadd ne értsek egyet. Csak azért tartom, mert a melóban kell valami az ebédhez, ami valamivel többet ér, mint az éttermi botok, amiket késként adnak. De azt semmiképp nem tartom előnyének, hogy kb. hetente fenni kell, mert nagyjából attól elmegy az éle, ha ránézek. Persze értem a mögöttes koncepciót, hogy szinte bármivel meg lehet fenni, akár egy lapos kavicson is, na de akkor is, ez inkább vicc kategória.
Ha meg mindenképp a multitool képességei miatt emeled piedesztálra, akkor sokkal inkább egy Leatherman. Jobb anyagok, több funkció, sokoldalúbb. De az sem ér fel a külön-külön kapható szerszámok minőségével.
Amúgy meg én egy szóval sem mondtam, hogy a cikkben, vagy a topikban valaki sírt emiatt, csak általánosságban megjegyeztem, hogy én már ilyen jellegű hozzászólásokat/véleményeket sokszor olvastam/hallottam ezzel a témával kapcsolatban.
Az AI-s résszel egyetértek. -
xhege
veterán
válasz
hegedus001 #37 üzenetére
Szerencsére elég otthonosan mozgok a Lightroomban (nyilván a saját szintemen, mert nem vagyok profi fotós).
Előbb vagy utóbb rászánom magam az RX100-ra
-
niof
veterán
válasz
hegedus001 #34 üzenetére
Igen, és a svájci bicska is egy fos, alapvetően az összes funkciójára jobb, ha céleszközt választ az ember. Talán a dugóhúzó az egyetlen kivétel.
Szóval, a mondandómnak az volt a lényege, ha tudjuk, hogy mit veszünk, akkor a hátulütőit is ismerni kell. Az nem állja, hogy veszek valami öszvér megoldást, és utána panaszkodok, hogy nem tudja azt, amit a natív eszköz. Összeszámolni sem tudnám, hogy hányszor hasonlították emberek a telefonok kameráját mondjuk hagyományos fényképezőgépek képességeihez. Pedig ez nem áll meg, már csak ha a szenzorok fizikai képességeit tekintjük sem. Az meg, hogy AI-val, vagy hagyományos szoftverekkel hogy van javítva a kép, nem releváns. -
xhege
veterán
válasz
hegedus001 #33 üzenetére
Igen, én is csak a legjobbakat hallottam, olvastam láttam az RX100 kapcsán. Tökéletesen leírtad, hogy nekem mire kellene: túra+ utazás + családi fotók. Ahogy írtam van egy régi Nikon tükörreflexes is itthon, de annyira nem szeretnék elmélyedni a fotózásban, vagy ahogy te fogalmaztad nem feltétlenül szeretnék továbblépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest