Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

válasz hegedus001 #47 üzenetére

Szerintem nem volt, de csináltak.
    Na igen, azt a kort éljük hogy, a gyártók mondják meg még azt is mit gondoljunk...

Ezt én is így értelmeztem.
    Ez elég fura akkor, tegyük fel tettszik valakinek ez a borzalom.
    Nem tudom így turistáskodva ha az embernek nincs nete, mi a fenét csinál egy ilyen funkcióval? Elég hülyén hangzik...
    Így kb beletenni is kár volt.
    Végeredményben ez a mobil kamerák nélkül kb. érsekesebb lenne.

Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
    Ez az ami idegesítő, az elvileg point&shot cuccoknál.
    IPhoneom már volt, azt a rendszert még annyira se viselném el, mint a cikkbeli Honor kameráit.

Mit nem adnék ha a Fuji kiadna egy Fuji mobil appot amiben, a filmszimulációkkal kattingathatnék mobilon is. 🤤🤤🤤🤤🤤

A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari. - Ezt megjegyzem, bár ahogy nézem jobb ha leteszek róla, amilyen ára van 🥶

• vakablak93

őstag

Újra megnéztem a cikket, ez a zsírkrétaszerű agyonzajszűrt felület a generált nem valós részletek mögött borzasztó szerintem.

Nem értem miért ez az irány, annyi erőforrásuk van a mobilgyártóknak, miért ilyen marhaságokra kell pazarolni? Komolyan van erre igény?
    Értem én hogy, ázsia másik világ, meg ők a nagypiac, de komolyan ez kell az embereknek?

Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?

Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra.
    A legjobb amit az ember remélhet az egy hdrrel agyonvágott naturális szerű, végeredményben kifacsart valami... Stílus nulla...

A saját mobilom (Pixel7) kameráját is rühellem a műanyagos furaszínű hdr képei miatt. Emiatt rawozok (meg eleve csak az uktraszélest használom), de az meg nyűg, mert fel kell dolgozni.

Valami olyasmit szeretnék mobilba mint amit a pici Fuji gépem tud, kattintok és kész, az eredmény is szép egyből.. Irritáló hogy, mobilllal folyton rawoznom kell... :U

#24 Plazmacucci: üdv a Fuji klubban , nagyon komoly gép az X-T3 máig. :K

xhege: sok sikert, én is csak jókat halottam az RX100 sony sorozatról

bicskások: én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre: [kép] . Ha már mondjátok hogy, jobb anyagúak kíváncsi is vagyok rá.

• vakablak93

őstag

válasz KillHates #6 üzenetére

a telefon úgy átkölti a szöveget mint valami évértékelő beszédben a valóságot a politikus- :DD :DD :DD :DD :DD Ez marhajó :DDD

Új hozzászólás Aktív témák