- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hegedus001 #47 üzenetére
Szerintem nem volt, de csináltak.
Na igen, azt a kort éljük hogy, a gyártók mondják meg még azt is mit gondoljunk...Ezt én is így értelmeztem.
Ez elég fura akkor, tegyük fel tettszik valakinek ez a borzalom.
Nem tudom így turistáskodva ha az embernek nincs nete, mi a fenét csinál egy ilyen funkcióval? Elég hülyén hangzik...
Így kb beletenni is kár volt.
Végeredményben ez a mobil kamerák nélkül kb. érsekesebb lenne.Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
Ez az ami idegesítő, az elvileg point&shot cuccoknál.
IPhoneom már volt, azt a rendszert még annyira se viselném el, mint a cikkbeli Honor kameráit.Mit nem adnék ha a Fuji kiadna egy Fuji mobil appot amiben, a filmszimulációkkal kattingathatnék mobilon is. 🤤🤤🤤🤤🤤
A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari.
- Ezt megjegyzem, bár ahogy nézem jobb ha leteszek róla, amilyen ára van 🥶 -
vakablak93
őstag
Újra megnéztem a cikket, ez a zsírkrétaszerű agyonzajszűrt felület a generált nem valós részletek mögött borzasztó szerintem.
Nem értem miért ez az irány, annyi erőforrásuk van a mobilgyártóknak, miért ilyen marhaságokra kell pazarolni? Komolyan van erre igény?
Értem én hogy, ázsia másik világ, meg ők a nagypiac, de komolyan ez kell az embereknek?Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?
Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra.
A legjobb amit az ember remélhet az egy hdrrel agyonvágott naturális szerű, végeredményben kifacsart valami... Stílus nulla...A saját mobilom (Pixel7) kameráját is rühellem a műanyagos furaszínű hdr képei miatt. Emiatt rawozok (meg eleve csak az uktraszélest használom), de az meg nyűg, mert fel kell dolgozni.
Valami olyasmit szeretnék mobilba mint amit a pici Fuji gépem tud, kattintok és kész, az eredmény is szép egyből.. Irritáló hogy, mobilllal folyton rawoznom kell...
#24 Plazmacucci: üdv a Fuji klubban , nagyon komoly gép az X-T3 máig.
xhege: sok sikert, én is csak jókat halottam az RX100 sony sorozatról
bicskások: én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre: [kép] . Ha már mondjátok hogy, jobb anyagúak kíváncsi is vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Airsoft
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged