Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Volt is, meg most is van Victorinox bicskám (eredeti, egy hivatalos honi forgalmazónál vettem), és hadd ne értsek egyet. Csak azért tartom, mert a melóban kell valami az ebédhez, ami valamivel többet ér, mint az éttermi botok, amiket késként adnak. De azt semmiképp nem tartom előnyének, hogy kb. hetente fenni kell, mert nagyjából attól elmegy az éle, ha ránézek. Persze értem a mögöttes koncepciót, hogy szinte bármivel meg lehet fenni, akár egy lapos kavicson is, na de akkor is, ez inkább vicc kategória.
Ha meg mindenképp a multitool képességei miatt emeled piedesztálra, akkor sokkal inkább egy Leatherman. Jobb anyagok, több funkció, sokoldalúbb. De az sem ér fel a külön-külön kapható szerszámok minőségével.
Amúgy meg én egy szóval sem mondtam, hogy a cikkben, vagy a topikban valaki sírt emiatt, csak általánosságban megjegyeztem, hogy én már ilyen jellegű hozzászólásokat/véleményeket sokszor olvastam/hallottam ezzel a témával kapcsolatban.
Az AI-s résszel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest