- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93 #56 üzenetére
A fuji appot nagyon adnám. Nagy királyság lenne.
a charge ot meg ki lehet fogni valami azét gyalázott darabot is. Nem para. Gari papír nélkül 9.000 ért kapsz egy tök újatde pssszt, ez titok
(és csak egy hazai viszonteladónál van ilyen lehetőség)
-
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93 #45 üzenetére
"Komolyan van erre igény?"
Szerintem nem volt, de csináltak."Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?"
Ezt én is így értelmeztem.
"Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra."
Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
BTW nem még az iphonoké a legvalósághűbb, de ott is tud olyanokat művelni a telefon, hogy elsírom magamat.
"én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre"
Ne a Wave-et vedd, az elég fapados. A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest