Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Igen meg tudsz adni poit és bármi mást is köztes uticélnak, vagy újnak és a régi lesz a köztes vagy többet is megadhatsz és állítgathatod is a sorrendeket

Hivatalos WVGA még nincs de lesz
(Bár visszajelzések szerint HTC HD2 -vel is jól muzsikál)
Megvenni csak készülékkel együtt tudod sajnos bár remélem változik.
Fogalmazzunk úgy, hogy mi csak próbálgatjuk és amint lehet, kártyán megvesszük
-
erdoke
titán
Köztes célpontot (pl. benzinkút) lehet megadni benne? Hivatalos WVGA támogatás létezik?
Hol lehet megvenni? Vagy még inkább próbaverziót letölteni? Vagy az egész téma full warez? -
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Aki letöltötte ma a sebességmérő kamera adatbázisomat és nem működik neki az kérem töltse le mégegyszer, mert hibás volt.
Elnézést! -
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Legújabb sebességmérő kamera adatbázisom használható a Primóval is. Letölthető [innen]
-
Kelvin
őstag
Nekem nagyon tetszik!
Megvan benne minden amit az amigo-ból hiányoltunk és egy rakat technikai újítás az igo8-hoz képest.
Nagyon jó a magyar tts, az előtervezett úthálózat, az élőképek lehajtásoknál (tomtom-ban nagyon tetszett).
Domborzat és a 3d elemek is fantasztikusak és jobban optimalizáltak mint az elődöknél.
Már egy egész napot használtam realtime-ban és elégedett vagyok.
Ha kijönne dobozos verzióban biztosan megvenném.És még csak az első "kiadást" használom.
-
m.jeno
senior tag
Kinek milyen tapasztalata van a Primo-ról

-
Wajk
addikt
A korábbi hírekben azt emelték, hogy hasonlít az Amigo-ra, meg hogy van benne kamion támogatás. Na mondom újra kiszúrják a szemünket valamivel.
DE! Amit nem emelnek ki szinte sehol, pedig szerintem a legfontosabb!!
Hogy lesz 3D OpenGL ES támogatás!!!Azaz végre nem (csak) a procira hárítják a megjelenítést.
Na én ezt vártam már több éve, remélem nem cseszik el

-
Kelvin
őstag
-
Magyarország kedvelt navigációs programjának szállítója megjelentette az új szoftverét, melyet iGO Primo névre kereszteltek.
A hivatalos weboldal alapján meglehetősen sokat csiszoltak a programon, belevéve a forgalomelemzést is, de a szembetűnőbb az mégis a grafikus elemek módosítása. A domborzat megjelenítése például sokat segíthet az egyszerű halandónak, ha éppen elvét egy kanyart.Ezek után persze kérdéses az ára is, hiszen ez sok mindent befolyásol csakúgy, mint a hardverigény. Mindenesetre már várom az első teszteket a szoftverről...
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DM43