- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Igen, ez így már közel 1misi. Úgy, hogy az i12-m még bőven kiszolgál. Ultra nagyon tetszik, mert strapabíróbb és masszívnak is néz ki. De nem használom ki annyira a watch5-t sem. Mármint olyan funkciókat nem igazán használok, amik csak apple watch-on működnek. Tehát egy más gyártó órája is teljesen megfelelő lehet, aminek az üzemideje is jó.
Azért általában jeleznek pl 20%-nál az eszközök, és onnantól még lehet van két napom töltőig jutnom. Nyilván szinte minden nap tudom tölteni ezt is, mert fürdésnél simán tölthető. Én pl alvásmonitorozásra is használom, szóval az éjszakai töltés is kiesik. Plusz, ha utazom el, akkor mindig gondolni ennek is töltőre. Sokszor csak plusz nyűgnek érzem, amire figyelnem kell. Ez persze szubjektív. De közben amúgy nagyon jól működik, szeretem is. Csak azért kérdezgetek más topicokban más órák után, hogy lássam, van-e olyan készülék, ami az én igényeimnek megfelel és nem is feltétlen egy vagyon.
Na de nem offolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest