- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Igen, ez így már közel 1misi. Úgy, hogy az i12-m még bőven kiszolgál. Ultra nagyon tetszik, mert strapabíróbb és masszívnak is néz ki. De nem használom ki annyira a watch5-t sem. Mármint olyan funkciókat nem igazán használok, amik csak apple watch-on működnek. Tehát egy más gyártó órája is teljesen megfelelő lehet, aminek az üzemideje is jó.
Azért általában jeleznek pl 20%-nál az eszközök, és onnantól még lehet van két napom töltőig jutnom. Nyilván szinte minden nap tudom tölteni ezt is, mert fürdésnél simán tölthető. Én pl alvásmonitorozásra is használom, szóval az éjszakai töltés is kiesik. Plusz, ha utazom el, akkor mindig gondolni ennek is töltőre. Sokszor csak plusz nyűgnek érzem, amire figyelnem kell. Ez persze szubjektív. De közben amúgy nagyon jól működik, szeretem is. Csak azért kérdezgetek más topicokban más órák után, hogy lássam, van-e olyan készülék, ami az én igényeimnek megfelel és nem is feltétlen egy vagyon.
Na de nem offolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó Iphone 15 Plus tokok + privacy üvegfia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest