- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
And
veterán
Én nem is szeretném deinterlace-elni a képet. A tunerkártyával sem tettem, ha felvettem valamit és mondjuk mpeg2-be átkódoltam utána, az is interlaced formátumban maradt. Szvsz DVD-re kódolva a műsort, TV-n nézve ez a legjobb megoldás. Az nVidia video-in képén viszont akkor is csúsznak a sorok (nem a szomszédos sorok, hanem ritkábban), ha nincs mozgás, így szerintem nem lehet deinterlace probléma.
-
And
veterán
Ha már a tapasztalatoknál tartunk: ATI-król hallottunk, de a Ti4200 Video-in (Inno3d) ölég rossznak tűnik, egy egyszerű BT878-as alapú tunerkártya után. Egyszerűen bizonyos sorok elcsúsznak oldalra kb. 1-1 pixellel, nagyjából szabályos távolságra egymástól. A ferde vonalak ettől kissé darabosan néznek ki, a kép vízszintes irányban ''blokkosodik''. Kontraszt, színtelítettség, élesség meg zaj amúgy rendben volna. Más is észrevett már hasonlót, vagy csak nekem furcsa?
-
And
veterán
Ha nekem vivo-s Ati-m lenne.. Milyen progival csinálod a kepcsört? Valami kártyához adott saját csodával vagy valami közismertebbel, WinDVR, iuVcr, stb.? Kapásból sajna nem fogom megmondani, de a capture/eszközbeállítások tulajdonságok között kellene szétnézni az adott programban...
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest