- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti75 #104849 üzenetére
Köszi, igen én is erről hallottam és nem csak lenovonál (ha nem rendel az ember bele lte modemet akkor elég random hogy lesz-e benne antenna).
Az olcsó nemzetközi garit én is néztem a német lenovo oldalon, csak nem tudom hogy szállítanak-e Magyarországra (első hibám hogy konfig oldal végén magyart választottam erre kapásból átdobott az itthoni oldalra ahol nem lehet konfigurálni, újra meg nem volt kedvem kezdeni, majd meglátjuk magyar bolt milyen árajánlatot ad).
-
válasz
zsolti75 #104844 üzenetére
Hát nekik van egyedül konfigurátoruk itthon amiről tudok P53 ügyileg(ami azért vacak mert mail fordultával működik, nem azonnal ), de ott egyértelműen magyar billentyűzetet ígérnek. Az első nagy kérdés persze az hogy ettől magyar régiós lesz-e amit beszereznek, vagy utólag tesznek bele magyar billentyűzetet (a második lényegi kérdést meg te biztos tudod, van a P53-hoz hivatalos magyar billentyűzet? ezért néztem a német árakat mert ha jól tudom a német matricázható legkönnyebben magyarra).
+1 attól még hogy nem megy be a régebbi lte kártya a P53-ba még ki van építve a "helye" és az antennák benne vannak az enélkül rendelt gépbe?
-
válasz
zsolti75 #104841 üzenetére
Lehet hogy keverem az akksit, de tesztekben én is 3 db M2-öt láttam. Azért gondoltam hogy az amiben egy 2,5 + 2 db M2 van ott kisebb az akksi.
Az lte modem az jó nekem ha megnézed, érdekes hogy az anélkül vett változatban berakják-e az előkészítést és az antennákat P53-nál (több lehetőség lenne).
Már német Lenovo oldalon is lehet konfigurálni (2200 az fhd, 2400 euro az uhd ami nekem kellene, már bruttó), csak kis hazánk van még lemaradva. Nu mindegy kérek usanotebook-tól egy ajánlatot.
-
-
válasz
vicze #104837 üzenetére
Nem a legfőbb cél a játék. Teljesen random és kiszámíthatatlan időkben van olyan hogy ráérek erre. Csak azért ez a rész van kihangsúlyozva, mert a többi rész aránylag egyszerű (üzleti, strapabíró minőség).
A most kijövő asus g14 és msi gs66 még lehet esélyes. De azokban nincsen belső mobilnet modem és lehet hogy túlzás is az a videóteljesítmény.
És hordozva lesz keményen, abban szerintem jobb az üzleti. Ezért most szimpibb egy 1060-nál kicsit gyengébb t2000-es P53 mint egy 2080 max q-s Msi Gs66.
-
válasz
zsolti75 #104835 üzenetére
Köszi a segítséget! Ismerem a notebookcheck gpu listáját, de valamiért elkönyveltem magamban hogy a t2000 az gyenge és rá sem néztem. Most hogy írod megnéztem és szerintem igazad van, nekem elég a t2000. Átalakult így olcsóbbra a kivásáságlistás p53 (fényesebb/jobb fhd kijelző, mobilinternet modem, t2000 videókari, "legkisebb" cpu amit adnak mellé, így talán már nem lesz túlhevülés).
-
válasz
zsolti75 #104831 üzenetére
Köszönöm! Hát akkor ez nem túl jó, valami jó videókaris üzletit akartam. És quadro 4000 csak I-9980H-hoz jár. Quadro 5000-en a Xeon proci kötelezettség miatt nem is gondolkoztam.
9750-hez max t2000-et lehet kérni...
quadro 3200-esed volt a p52-ben? Gondolom ott sem elég a hűtés igaz?
Igazából olyan üzleti kellene amiben van mobilinternet meg jó videókari mert ha nem dolgozom azon játszok hétvégén néha néha (régen erre precision m6600 volt, de annyit már nem akarok cipelni), de mondjuk warhammer 2 TW nem 1650 kategória. Karácsonyfa kinézetű laptopot meg nem akarok, nekem kifejezetten tetszik a thinkpad kinézet
-
válasz
zsolti75 #104827 üzenetére
Szia!
A thinkpad p51 az ugyanabban a "házban" van mint a p52 és a p53 igaz? Mennyire vagy elégedett vele hűtésileg és úgy általában (és melyik videókari?)? Elméletben mindig odáig jutok hogy p52 vagy p53 kellene nekem. Honnan szerezted be? Itthon nagyon kevés helyen látok, usanotebookban lehet konfiguráltatni p53-at de egy erősebb de még nem csúcs kiszerelésre 3750 eurós nettó ajánlatot kaptam
Köszi!
-
válasz
Tikakukac #79790 üzenetére
Hát nem tudom mi volt a probléma, de 17,3 méretben valamiért nem engedtek együtt rendelni ips-t és wwan-t. Se hp, se dell. Dell rendelő felülete külön kiírta hogy ips és wwan együtt nem (hp kicsit kevesebb variálást engedett) Pedig nagyon akartam és ki is fizettem volna az ips felárat boldogan.
Szóval technikailag nem tudom miért nem engedték (vagy lehet hogy valami agyament üzleti döntés volt?).
-
válasz
soldi3r #79787 üzenetére
Nem minden prémium panel ips, és hp elitebook és dell precision sem hagyta az ips-t wwan együtt konfigurálni. Külön külön igen. Legalábbis egy éve mikor utoljára próbáltam (mondjuk zbookon nem próbáltam).
Szerintem a wwan zavarja (vagy reméljük már csak zavarta a régebbi típusokban) valamilyen módon az ips kijelzőket.
Szerk: Magyarrul ips-sel rendeled akkor ott a slot a wwan-nak de ha bezavar akkor széttárják a kezüket, nem gyári garis. Ezt köszönöm nem kértem.
-
válasz
Tikakukac #79779 üzenetére
Köszi! Ahogy nézem a P70 nem "ultrabook" workstation lesz hanem rendes (ezt a kis vékonyka workstation lásd dell M3800 én is hanyagolnám).
Én is maradnék a precision vonalon ha teljesítik amit a P70 igen (IPS és mobilinternet modem együtt, ez eddig sehol nem volt). Majd meglátjuk mit gurít a dell M7710 (állítólag ez lesz a neve, nagy változások jönnek, csak nehogy ez legyen ultrabook...)
-
Szeretném megkérdezni hogy a thinkpadok gariztatásával mi mostanában itthon a tapasztalat? Illetve maguk az új thinkpadek milyenek minőségben?
Azért kérdezem mert horrorsztorikat hallok mostanában ebben a témában és nem feltétlenül csak ideapadokról.
A dell garival el lettem kényeztetve, de a thinkpadok mindig tetszettek (de valahogy konkrét vásárláskor dell vagy hp üzleti notijaim lettek) és most bejelentett p70 széria tökéletes lenne (jó videókari, ips kijelző és mobilnet modem egyben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged