Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SpeedR
üzenetére
Ha a fentebb írt bios nem moddolt, akkor én se értem hogy egy szimpla bios default mért tesz be saját magának, bár már egyébként se értem..majd este összegzem eddigi kapcsolatunkat a T42-essel..rövid de kalandos
Egyébként fogalmam nincs, hogy be volt-e kapcsolva a wifi mikor vettem, mert itthon nincs wifi, így eddig nem is néztem, az aku ügye lefoglalt eléggé. 1ébként van erre a 1802-re megoldás vagy most mi van?Gondwana: TFT monitort is vettem már egy kalappal, meg komplett gépeket. Gond nélkül. A T42 hét elején jött, doboza sértetlen volt. A probléma ma jött elő, mert nem hajlandó tölteni az akut kikapcsolt állapotban, csak ha be van kapcsolva a gép, ezért kapott ma egy bios defaultot, hogy kizárjam az esetleges beállítási gondokat. Rögtön utána restarttkor fogadott a rövid ám lényegre törő error 1802. Annyit legalább tudok, hogy az aku továbbra sem töltődik kikapcsolva, és a töltését ugyanúgy elveszti ha nincs hálózati feszen a gép. Most tesztelem gép nélkül mi a helyzet, postán is állt 1-2 napot és nem lemerülve jött hozzám.
szerk: R60-at néztem ki gyorsan utódjának ideiglenesen, amíg kitalálom milyen komolyabbat vegyek, azzal is számolhatok hasonló meglepikre?
A T42-t meg vagy visszaadom, vagy letárgyalom az eladóval mi legyen, próbaakut már tudna adni, de ha azzal se tölt kikapcsolva biztos lap hiba..vagy töltő..és már ott van a wifi is a listán, túl sok ez egyszerre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként fogalmam nincs, hogy be volt-e kapcsolva a wifi mikor vettem, mert itthon nincs wifi, így eddig nem is néztem, az aku ügye lefoglalt eléggé. 1ébként van erre a 1802-re megoldás vagy most mi van?
A T42-t meg vagy visszaadom, vagy letárgyalom az eladóval mi legyen, próbaakut már tudna adni, de ha azzal se tölt kikapcsolva biztos lap hiba..vagy töltő..és már ott van a wifi is a listán, túl sok ez egyszerre