- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SpeedR #20761 üzenetére
Ha a fentebb írt bios nem moddolt, akkor én se értem hogy egy szimpla bios default mért tesz be saját magának, bár már egyébként se értem..majd este összegzem eddigi kapcsolatunkat a T42-essel..rövid de kalandos
Egyébként fogalmam nincs, hogy be volt-e kapcsolva a wifi mikor vettem, mert itthon nincs wifi, így eddig nem is néztem, az aku ügye lefoglalt eléggé. 1ébként van erre a 1802-re megoldás vagy most mi van?
Gondwana: TFT monitort is vettem már egy kalappal, meg komplett gépeket. Gond nélkül. A T42 hét elején jött, doboza sértetlen volt. A probléma ma jött elő, mert nem hajlandó tölteni az akut kikapcsolt állapotban, csak ha be van kapcsolva a gép, ezért kapott ma egy bios defaultot, hogy kizárjam az esetleges beállítási gondokat. Rögtön utána restarttkor fogadott a rövid ám lényegre törő error 1802. Annyit legalább tudok, hogy az aku továbbra sem töltődik kikapcsolva, és a töltését ugyanúgy elveszti ha nincs hálózati feszen a gép. Most tesztelem gép nélkül mi a helyzet, postán is állt 1-2 napot és nem lemerülve jött hozzám.
szerk: R60-at néztem ki gyorsan utódjának ideiglenesen, amíg kitalálom milyen komolyabbat vegyek, azzal is számolhatok hasonló meglepikre?
A T42-t meg vagy visszaadom, vagy letárgyalom az eladóval mi legyen, próbaakut már tudna adni, de ha azzal se tölt kikapcsolva biztos lap hiba..vagy töltő..és már ott van a wifi is a listán, túl sok ez egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest