- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
black1
csendes tag
Hello!
Köszi a villámgyors választ! (Úgy látom az IBM terméktámogatása fórum-szinten is kiváló, még egy +)
Azt írja az eladó, hogy egy 32Mb-os integrált VGA volt benne eredetileg, Ő tetette bele az alaplapot, amin a 128Mb-os van. Üzleteltem már Vele, eddig mindig teljesen korrekt volt, bár azok olyan dolgok voltak, amiket én is vágok.
Az eredeti száma: 2373-6ZG
Ez a bővítés dolog megfogott, hirtelen megnéztem az árakat, hát nem egyszerűek.
-
black1
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Szinte nulla hozzáértéssel rendelkezem a Ti világotokban és gépvásárlás előtt állok, minimális anyagi lehetőségekkel. (Csak használt gép jöhet szóba)
Minden ismerősöm a saját gépét dícséri, fújják nekem az okosságot, aminek a felét sem értem. Egyikük viszont benyúlt a táskájába, kivett egy IBM nemtudommilyet, elémrakta és az mondta: Ez Az. (Semmi duma, hogy ezért meg azért, csak így, komment nélkül).
Megnéztem és tényleg volt benne valami, ami megfogott. (Nyilván nem a mindenféle paraméterei, mert mint mondtam, süket vagyok hozzá) Egyszerűen éreztem, hogy ilyet szeretnék. (Na biztos nem pont olyat, mert góré egy nagy cégnél, így valószínű, hogy nem az alapkategóriás masinát láttam)Na ez elég hosszúra sikeredett, a lényege, hogy kinéztem egyet és szeretném hozzáértők segítségét kérni, hogy a paraméterei alapján kezdő gépnek megfelelő-e,megéri-e ennyiért?
Nem játszani szeretnék, hanem túlnyomórészt a munkámhoz szükségeseket keresni a neten, néha Corel-lel szerkeszteni, esetleg filmet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest