- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
FoxiestFox #111464 üzenetére
Király, köszönöm. Eddig ahogy kerestem Kínából sem találtam 10k alatt.
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy X1 Carbon 5. generációra lehet valahol emberi áron vásárolni sim kártyahely takarót? Elhagytam az enyémet és szeretném pótolni.
Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a kérdésemhez. Illetve láttam is, hogy egy kis vita is kialakult vele kapcsolatban. Bocsánat, hogy most reagálok csak, a napokban nem olvastam a topicot.
Szóval a gép egy 5. genes X1 Carbon. Van rá még akku garancia, csak nem tudom, hogy érvényesíthető-e rá. A support sorozatszám alapján ezt írja:
Azonosító: 3SBBOS
Kezdő Dátum: 2018-03-07
Nap Maradt: 8
Állapot: Aktív
Befejező Dátum: 2021-03-06
Tartalomtípusok: Helyszíni javításThe battery included within this product is sealed and entitled to a 3 year on-site warranty. Please note that this may differ from the warranty of the base product itself.
Üdv.:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Akku állapottal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy az akksi a Carbon X1 gépekben mennyire időtálló? Az enyémnek ezek a paraméterei, ami szerintem annyira nem rossz. Viszont azt csinálja, hogy 40-42%-os merülésnél egyszercsak leugrik 6%-ra, és kiírja a figyelmeztetés, majd kikapcsola a gép.
Akku garancia mikor érvényesíthető? Ez beletartozhat esetleg? Ha nem, akkor hol tudok bele normális minőségű akkut venni?Köszi és üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
válasz
Tikakukac #110449 üzenetére
Sziasztok!
Na próbálgattam a dolgot. Tényleg a modem akasztja meg. Szétszedtem, kivettem, restart, most 20 másodperc alatt volt. Visszaraktam, újra lassú.
Kaptam egy olyan tanácsot, hogy a gyári recovery-t tegyem fel szériaszám alapján. Ezt is megcsináltam, nemrég lett kész 1803-as Win10et rakott fel magának így. Újkorában ez volt az aktuális verzió.
Megjavult, amíg a drivereket le nem töltötte. Most direkt kihagytam a Microsoftot, elsőre sorozatszám alapján a Lenovo oldalán telepítettem az automatikus felismeréssel a drivereket. Ez után újra lassú lett a boot, kb 2-2:20 perc között van. Az eszközt most generic modemnek látja, de ugyan azt a hibát írja az eszközkezelő.
Sierra Wireless EM7455-öt ha telepítem, látszatra lefut, de legközelebb újra megtalálja a Lenovo updater.
%MCEPASTEBIN% -
spgabor
aktív tag
válasz
Tikakukac #110433 üzenetére
Tegnapi friss telepítés a Win. Nincs rajta semmi, csak az Update által letöltött, valamint a Lenovo önteszt által előjövő Driver és Firmware frissítések. I7-7600, 16GB RAM, SSD-vel nem kettő percnek kellene lennie a bootnak.
FoxiestFox: Kipróbálom, kösönöm a tippet.
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy X1 Carbon 5. generácis gépet és ezzel kapcsolatban szeretnék kettő dolgot kérdezni.
Az egyik az, hogy ha nem kikapcsolom a gépet, hanem csak újraindtom, a boot idő kb 15-20 másodpercről 2-3 percre ugrik. Ez mitől lehet?
A másik pedig a Sierra wireless em7455 modemmel kapcsolatos. Tegnap teleptettem a Windows, utolsó kiadás, szűz telepítés. Eszközkezelőben mindig sárga felkiáltójellel
Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10) STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE hibát ír. Lenovo oldaláról megkeresi a Sierra Wireless EM7455 Software (Windows 10 Version 1607 or Later) - 10 drivert, leszedi, felrakja, de a hiba nem változik és újra jelzi telepítésre. A modem firmware-e a Sierra oldaláról letöltve ismeretlen hibakódú hibaüzenet miatt nem frissül. Milyen driverrel működne rendesen?Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest