- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
spgabor #111311 üzenetére
Annyira izgi, hogy vajon az akku kuka-e vagy az akku kuka-e
Mit ad isten a héten is volt 2 puffadt lipoly szutyok csere, kérdésként elhangzott: akkor most venni kell másikat? Miközben 4 0.5-ös pengető állt a házba beletolva és épp még 2 másik műanyag feszítővel próbáltam kiszedni a bedagadt akkut a gépből -
-
Picco
addikt
válasz
spgabor #111124 üzenetére
egyetertek az elottem szolokkal, valoszinu cellazarlat, milyen masina?
nekem van egy mostani tapasztalatom T460s-be kellett mindketto beepitett akksit cserelnem, £150-200 lett volna a gyari lenovo, helyette lett kinabol. 4/5 honapja van uj gazdaja, nem jott panasz. valamint lenovo vantage is felismerte gond nelkul.
egy rendeles utan ugyan nem vonok le hosszu tavu kovetkezteteseket, de ez az elado eleg jonak tunt, akksi is foldet ert UKbe talan 2 het alatt.
#111139 van meg barmi ertelme modern gepekbe a resetnek? jol gondolom hogy ezek a diagnosztikai adatok az akksi elektronikajaban vannak?
talan ket helzetben latom ertelmet: ha 3+ eves bontatlan laptopot kapsz vagy mondjuk egy evig nem volt bekapcsolva sem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Elég egyértelmű: van egy 36%-os degradáció az akkuban. Ha lehetne rendesen kalibrálást rátolni akkor ezt tudná a gép és nem csinálná ezt.
Akku garancia jellemzően fél év, node vannak bővíthetőségek olykor, akkor nyilván több, illetve minden, ami beépített, az amúgy garis. Telefonoknál is így megy, bármit is mondjon a lekoptatós ügyfeles. Utóbbihoz kéne egy jó jogfin, Huawei pölö nem szarozik, ők ezt ismerik, Samsung 2 utcával lentebb, már feledékenyebb
Laptopot passzolom, mire ennyi beépített vacak jött volna pont leléptem.
-
-
vicze
félisten
válasz
87%-os aksi még nem kéne ilyet csináljon, az valahol jóval 50% alatt kéne előjöjjön.
Gondolom majd valaki ajánl egy gauge resetet, de nem hiszem, hogy emmeb az esetben lenne értelme.
Aksi gari 1év, hacsak nem lett külön bővítve, és azt szerintem rég túllépted, szóval nincs rá gari. -
-
Tikakukac
titán
válasz
spgabor #110450 üzenetére
Nem bug, feature
Ezt direkt csinálja így a Win és a Lenovo, hogy megtanítson téged a géppel összecsiszolódni, elmerülhetsz így a registry és egyéb okos módon tízezer almenü aljára eldugott beálíltásokban is, megismerheted a közösséget és akár még programozhatsz is ha nagyon akarsz. Ez a jövő.
-
Tikakukac
titán
válasz
spgabor #110431 üzenetére
Az egyik az, hogy ha nem kikapcsolom a gépet, hanem csak újraindtom, a boot idő kb 15-20 másodpercről 2-3 percre ugrik. Ez mitől lehet?
Win8 óta beépített fícsör az úgynevezett csalás. A leállítás nem leállítás, csak hibernálás. A resinél már nincs kamu, az resi. Ott bukik ki, hogy mit bír a vas.Másikat passzolom, de mondjuk a 2-3 perces boot miatt én azt mondanám, hogy az a win nem 100-as így sem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest