- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaborbol #123749 üzenetére
Volt itt panasz az utóbbi időben a 12-13gen Intelekre aksi üzemidőt érintően. Ami a kezembe volt az elég szép számokat írt ki, de én nem használtam ezeket huzamosan, szóval lehet jogos a panasz.
Ezért is ajánlottam Amd-set. Az USA piacon a felsorolt gépek mind hasonló áron mennek, ajánlhattam volna X1-et vagy X13Y-t is, de az inkább duplája.
Fogd a kezedbe a T14-et, ha számodra megfelelő szerintem veheted.
Igen, itt beütöd a sorozatszámot, aztán a garancia részletek oldalon, lesz olyan menüpont, hogy alkatrészek, és ott a gyártottnak megfelelő fül alatti alkatrészek böngészhetsz. -
válasz
gaborbol #123746 üzenetére
Ha ilyen pici gépet keresel, én inkább T14s G3/G4 Amd, vagy X13 G3/G4 Amd-t néznék. Ha nem kellenek portok, vagy úgyis van dokkoló, akkor meg Z13.
A Ram forrasztott lesz mindegyiknél! A T14s-be gyakori még a gyatra kijelző, szóval arra is érdemes lehet figyelni, a másik kettőt nem szerelték rossz panellel. -
vicze
félisten
válasz
gaborbol #123739 üzenetére
XPS nem céges gép, az a 9000-es sorozat lenne. De jelenleg kb. ezt a megfeleltetés:
Dell - Lenovo
Precision 7000 - P
Precision 5000 - Pxxv
Precision 3000 - Pxxs
Latitude 9000 - X1 (Z - AMD modellek)
Latitude 7000 - T + X(ez gyakorlatban csak az X13-at fedi)
Latitude 5000 - L
Latitude 3000 - E
Vostro - ThinkBookAhogy Dell-nél a Latitude 7000-ből Precision 3000 lesz egyes modellek esetén ugyan úgy a Thinkpad T-ből lesz Pxxs verzió. Mindegyiknél vannak speckó modellek, mint pl. a P1/X1E páros. Lenovonál már nincs 17" az új generációkban, csak 16" 16:10-ben.
Általánosan Delleknek a 7000-es sorozatban és felette, jobb az SSD és RAM hűtés, jobban átgondolt a belső egy kicsit. Egyébként hogy épp hol mi jobb, nagyon generáció és modell függő.
Én a billt mondanám Thinkpad legnagyobb előnyének, de igazán csak T és P sorozatban jó. Egyelőre a Lenovo elkerülte a Dell és a HP ultra idióta unergonomikus kiosztásait, kivéve a ThinkBookokban, de szivárog át. -
válasz
gaborbol #123733 üzenetére
"Dell-t meg mondtak, hogy dobjuk ki batran"
Azért vannak a Dell-nek is sokkal jobb szériái, meg a E/L-sem a csúcsok csúcsa, szóval van még feljebb bőven mindegyiknél.
Ha nem akarsz szopást, akkor a gyári Recovery-t tedd fel az ügyfélnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest