- Google Pixel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsb912 #116318 üzenetére
Ezek mind használt gépek ! Az "A" kategóriás is, de azokon karc is alig van, a "B" kategóriás azon már látszanak a használati nyomom, karcok, ilyesmik lehetnek rajta. Az aksi nem vészes mivel ezek viszonylag új 2-3 éves gépek ezért az sincs olyan rossz állapotban. Ismerősöknek két "A" kategóriás T490-et vettem náluk és mindegyiknek 90% körül volt az aksija. De ott megmondják ezt is, és a gép azonosító cetlijén is rajta van hogy milyen állapotban van az aksi. A T490-ben 51Wh-as aksi van ( 11.55 voltos) szóval ha jól számolok akkor négyszer lehet feltölteni egy 20000mAh-ás powerbankkal. De rég volt már fizikaóra szóval majd kijavítanak ha valamit elnéztem !
-
válasz
zsb912 #116315 üzenetére
Ha nem érdekel hogy kicsit viseltes akkor egy ilyen "B" kategóriás szerintem jó lenne neked:
best battery módban azért ez már elég sokat tud, és tartalékban meg mehetne mellé egy ilyen
lenovo usb c powerbank. Persze más laptop power bank is megfelelő.
Ha meg karcmentes kell akkor ugyanennél a cégnél szokott lenni "A" kategóriás is persze 60-80K-val drágábban. Erre kérdezz rá hogy mikor várható ilyen.
Én már többször vásároltam tőlük, és eddig mindig tök korrektek voltak. Ha odamégy akkor kihozzák a gépet meg tudod nézni, és ha több is van akkor tudsz válogatni. Amúgy T490 alá nem mennék, mert ezt már támogatja a win 11, 4/8-as proci van benne, és meg tudod tömni 2x16gb rammal, szóval jó eséllyel jövőálló gép lesz. ( T480-al sokat szívtam és szívok, ezért azt nem ajánlom ) -
fatpingvin
addikt
válasz
zsb912 #116313 üzenetére
dGPU: van benne külön videoprocesszor, nem csak az integrált.
10 órás akksija igen kevés konzumer laptopnak van.
érintőképenyőhöz mennyire ragaszkodsz?bocsi hogy ennyit kérdezek vissza, csak amiket leírtál azok nem igazán konzisztensek. mennyi a keret az egészre pl? a T440-essel van valami konkrét problémád ami nem valamilyen meghibásodás?
-
fatpingvin
addikt
válasz
zsb912 #116310 üzenetére
netezés alá tényleg kell a vas, ez igaz, de ha amúgy "csak" ennyi, akkor nem lenne költséghatékonyabb a t440-est kipofozni? ezek nem különösebben hardverigényes dolgok amiket írsz.
ja, és ha az akkuidő fontos, akkor a dGPU-s gépeket sürgősen felejtsd el, semmi értelme és csak pluszban szívja a wattórákat.
ilyen célfeladatra én biztos valami i3-as procival szerelt gépet keresnék, preferáltan olyat amiben cserélhető az akkupakk kívülről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Parkside szerszám kibeszélő
- Robotporszívók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő