- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensei
aktív tag
válasz
eszizoli #29265 üzenetére
Közel két hónap?
Szép kilátások... Elkezdett kerregni a T420si-m (nincs 5 hónapos) ventilátora.
Melyik garanciálist szervizt tudnátok ajánlani? A Deltáról viszonylag jókat olvastam. Tovább bonyolítja a dolgokat, hogy nem vagyok budapesti, bár viszonylag gyakran megfordulok ott.
Komolyan mondom most jobban örülnék neki, ha nem lenne a gép garanciális és cserélhetném magamnak. -
zollí
csendes tag
válasz
eszizoli #28957 üzenetére
miután mindez történt kb egy hónap múlva visszakapuk a gépet, törött enterrel...
megkérdeztem ez hogy történhetett, erre a kedves kollega felajánlotta, hogy visszaviszi és megcsinálják, de ez nem garanciás hiba, bizonyítsam be hogy ők törték el....
ha a saját gépemről lett volna szó, biztos más is eltörik mint az enter, de így inkább nem ingereltem tovább magam, mondtam neki hova mehet, de q.... gyorsan....
-
ShadowK
tag
válasz
eszizoli #19080 üzenetére
Ezt értem, igazából az a problémám, hogy ahogy a képen látható, a jelenlegi full charge capacity 16%al kisebb, mint a design capacity. A gép új. Szokott olyan lenni, hogy kell pár töltés, míg jobban feltől, vagy ez már 36Wh-nál soha nem lesz nagyobb? Aida64 így persze azt írja rá hogy 16% whear a különbség miatt. Dekonkrét csökkenés még nem lehetett, mivel tegnap óta van meg. Ezek szerint gyárilag gyengébb az akksi?
-
Gondwana
addikt
válasz
eszizoli #15692 üzenetére
1. magyarázat: az i változat régebbi raktárkészlet, emez később érkezett (vagy még meg se érkezett, csak úton van), a régit meg nem nivellálták
2. magyarázat: ez a második CTO, azaz valaki rendelte, testreszabottan. Ha kellően nagy kontingenst rendeltek egyszerre, kaptak rá mennyiségi kedvezményt. (már az 1x4GB RAM se default opció, hanem külön kell kérni - tudtommal) -
^Clown
addikt
válasz
eszizoli #15502 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a Lenovo mit lép majd a SB botrányra.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
eszizoli #2934 üzenetére
XBOX360 javito muhelyekben tuti megcsinaljak (es gyakorlatuk is van benne), mivel az box egyik nagyon gyakran elojovo tipushibaja (a 3LED-es hiba) ugyan erre vezetheto vissza - az ATI chip BGA tokozasa elengedi magat.
Itt allitolag eleg profik dolgoznak: xmedia360.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest