Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meggyőztél
Közben találtam hasonló árban tabletet, és régebben vágytam egyre, hogy azzal mennyivel egyszerűbb lesz suliban jegyzetelni. Valaki használ tabletet ilyesmire? Tapasztalat? Illetve ha végül nem is jön be ilyen célra, van valami hátránya egy tabletnek a simához képest?Procija gyengébb némileg, azt túlélem, kicsit nehezebb, cserébe az aksijat brutállat. A hdd ezekben is 2.5-es? Cserélve lenne ssd-re. Esetleg zsanér, vagy egyéb hátrány?
UI: ajj, most látom, hogy ez is és az s is még Vistás(nak van írva). Ilyenkor hogy megy ez, meg kéne vennem win7-et teljes áron?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Közben találtam hasonló árban tabletet, és régebben vágytam egyre, hogy azzal mennyivel egyszerűbb lesz suliban jegyzetelni. Valaki használ tabletet ilyesmire? Tapasztalat? Illetve ha végül nem is jön be ilyen célra, van valami hátránya egy tabletnek a simához képest?