- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Lasersailing #124650 üzenetére
ebay-en: thinkpad l15 palm rest a neve (tenyértámasz).
vagy hardveraprón nézd meg, hogy árul-e valaki bontott, hibás L15-öt.carr: nem pörgeti valami a cpu-t 100%-on a feladatkezelőben? nem kapcsolod ki a windows update-et?
-
zsolti75
senior tag
válasz
Lasersailing #117890 üzenetére
Semmi gond, nincs harag
-
barnam_
nagyúr
válasz
Lasersailing #117864 üzenetére
Ezek közül a Radium volt olyan, hogy szürkeimportos gépeket árult, és anno a magyar Lenovo nem akarta elfogadni a nem tőlük származó készülékek garanciáját.
-
zsolti75
senior tag
válasz
Lasersailing #117881 üzenetére
A billentyűzet a legkisebb tétel, gyárit veszek 30-ért, a magyarítás meg 12e, és most már állítom jobb minőség mint a gyári.
A személyeskedést hagyd ki, mert fogalmad sincs. Egyébként nem kereskedő vagyok. -
zsolti75
senior tag
válasz
Lasersailing #117866 üzenetére
Ezek csak a szokásos urbán legendek.
Igen a nepperek többszége áfázik, de az hogy ebből neked bármi garanciális problémád legyen, az esélye közelit a nullához. Az autópiac is így működik egyébként már vagy 10-15éve mégsem foglalnak le több 10000 autót szegény tulajoktól.
Az hogy nem magyar meg teljesen mindegy, max ha billentyűzet hibával küldöd be a gépet, a magyarított helyett visszakapod pl.némettel (én már jártam így, na bumm).
Én évente veszek kb.7-8 gépet (most cseréljük le a P15-ösöket) és eszembe sem jutna magyar kereskedőtől vásárolni.
De természetesen elfogadom ha te ragaszkodsz hozzá, csak megérteni soha nem fogom. -
Tikakukac
titán
válasz
Lasersailing #117866 üzenetére
Sors fintora, hogy igen, ezekről régen én írtam és papoltam a topikban, aztán jött a kedves úriember, nos, hát aki hasonló shady dealekben utazik és hagytam a pcsába az egészet
Tehát a sztori ezy: SN ellenőrzés. Ha magyarra szánták a gépet, akkor az itthonról is van. Ami sokat nem jelent az amúgy a cég bevétele és ideje amióta megy, ex munkahelyem ment 10 évig és utána dőlt be, az egész hálózat ahogy van van. A laptopok tiszták voltak, de stikában adott ki számlákat telefonokra is, és azon megbukott a sztori.
De itt sincs gond, mert mint mondtam, a gépek magyarok voltak, ugyanúgy le lett minden szervizelve, szépen a gyári helyen. Ezen a szinten mindegy honnan veszed.
zsolti75: Kellene egy 5420. Kinéztem egyet. Emberem írja nincs rá gari. Mondom hogyne lenne, max 1 évesek ezek a gépek. SN-t elküldi, hopp, tiltva van. Többit rád bízom.
-
zsolti75
senior tag
válasz
Lasersailing #117864 üzenetére
"nem mer trükközni, valós garival adja"
Ezt hogy érted? Ott a cikkszám és a gyári garancia. Mit lehet azon trükközni? -
Dr. Akula
félisten
válasz
Lasersailing #117636 üzenetére
F12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest