- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Doki16 #97037 üzenetére
elég sok helyen kapni, például itt is: bestbyte.hu, edigital.hu, aqua.hu
-
azbest
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Doki16 #96760 üzenetére
Senki sem mondta, hogy nincs különbség a TN és az IPS panelek között, az utóbbiak javára. Csak arra utaltam, ezek szerint kissé sikertelenül, hogy a korábban, elsőre lőtt képeid konkrétan alkalmatlanok még annak eldöntésére is, hogy milyen panel van bennük (sötét környezetben, gyakorlatilag szemből fotóztad mindegyik képnél őket). Az utána lőtt képeknél persze már jól látszik (bevallom, ott - mobilról nézve épp a fórumot - figyelmetlen voltam, elsiklottam elsőre afölött, hogy újabb fotókat is linkeltél, amiért utólag is elnézést
).
Ezt abszolút nem sértésnek szántam, csak megjegyzés volt, hogy szerintem az elsőre mutatott fotók alapján aztán kb. lehetetlen következtetést levonni a mindkettőn látható bevilágítási egyenetlenségeken túl. Vagyok túl "néhány" IPS panelen én is, van mi alapján következtetnem azért.
Az említett példám egyébként itt van, a #96118-ban linkelve.
-
Tim82
félisten
válasz
Doki16 #96757 üzenetére
Oh boy...
Betekintési szögek alapján, képről csak akkor biztos szerintem az IPS, ha azok felülről-alulról is jók. Van erre egy tök jó példám, párszor már linkeltem a topikban.
De oké, a lényeg, hogy hardver azonosítók alapján is az. Akkor ld. amit azbest és én is írtunk.
-
Tim82
félisten
válasz
Doki16 #96753 üzenetére
Volt vagy 3-4 revízió az X220-akba, X230-akba került IPS-ekből, mindegyik LG panel, mindegyiknek van valami defektje (leginkább az ún. "image retention", ami a beégéshez nagyon hasonló jelenséget produkál, de van mindenféle háttérvilágítás-egyenetlenség is pl. emlékeim szerint). Én megnézném Aida64-gyel vagy hasonlóval, hogy melyik gépben milyen revízió van, utánakeresnék az adott revízió ismert hibáinak, még mielőtt következtetést vonnék le a konkrét egyedi panelre vonatkozóan. Ezekből a bazira elsötétített hátterű képekből még az sem világos számomra, hogy biztosan mindkettőben IPS panel van-e.
-
embe
nagyúr
válasz
Doki16 #96680 üzenetére
Keress rá a Lenovo Vantage-re! Abban lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest