- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
Ne add fel a T43-as terveket. Szerintem a legjobb Thinkpad. Tényleg egy élmény volt belöle kihozni a maximumot (ezen topic rengeteg segítségével én is megtettem): [link] [link]
Bár most sajnos félre lett téve, nagyon nehezen bírta az új weblapokat és a vinyója tönrement, nem nagyon akar bootolni.
Lett helyette egy W510, ha hordozhatóra van szükség: [link] Méltó utódja a T43p-nek, ugyanolyan forró a környezetében minden használat közben. -
-
Létezik ilyen, de T43-ba senki sem csinál ilyet, az nem volt egy jó chassis.
Legtöbb ezért is pusztult el, nem elég merev a ház, és repedeztek a BGA golyók a chipset és a gpu alatt.Nekem a "modern" modok közül az X330 a kedvencem.
-
-
zsolti75
senior tag
Olvastam róla, de eszembe se jutott akkoriban 2008 körül forrasztgatni. Jó volt az úgy azzal a vacak ssd-vel, az XP hasított rajta.
Egy barátom feleségétől kaptam, kinek Londonban ez volt a céges gépe, fullos konfig volt. Eredetileg mint torrent szerver kezdte nálam, de úgy megszerettem, hogy az lett a netezős és a filmnézős gépem, úgy 2-3 évig. Az volt az egyetlen gép, amihez nem használtam egeret, mert olyan jó volt a tapipadja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged