-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
buherka #9732 üzenetére
értem amit írsz, de ezek nem jellemzőek a konkrét esetben. a miértek röviden:
-a sofór egyszerűen nem tudja használni a képernyőt, mert oldalra túl messze van, és túl meredek a betekintési szög. nem is ez volt a terv.
-nagyjából ugyanebből adódóan a sofőr szinte az élét látja a képernyőnek, pont az A oszlop előtt. holtteret nemigen csinál.
-ha most kiszámolnám a holtteret notival együtt, akkor még mindig minimális szám jönne ki. fogalmazzunk úgy, hogy ha a kiszámoltnál nagyobb holtterű autókat betiltanánk, akkor még mindig csak ez meg a csuklós ikarus maradna az utakon.
-természetesen nincs légzsák. az anyósülés előtti hely annyira nagy, hogy gyakorlatilag nem érem el a billentyűket. ha valaki egy baleset közben eléri a notit, akkor ott vagy a biztonsági öv szakadt szét, vagy emberünk. de mindkét esetben nagyobb gond a közvetlen a noti mögött figyelő szélvédő. meg az azonnali baleseti halál.
#9738: lájkolom.
-
válasz
buherka #9732 üzenetére
Várjunk csak, én először neki szóltam, hogy valami gond van, csak miután elutasított írtam a fórumra, és ezt neki is jeleztem előre. Nem érdekelte.
Szerintem is hozzáállás kérdése az egész. De ha úgy érzed be vagy csapva, szóváteszed, legalább azért, hogy mások tanuljanak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Latitude 7410 27% ÁFA ,14" ,i5-10310U ,16GB ,256GB ,1 év garancia
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest