Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Akkor tudnál ajánlani olyan progit, amivel koloriméter nélkül kalibrálhatnám tesztábrák segítségével?
Sajnos most jöttem rá, hogy hiába IPS-esként hirdették, átbasztak vele, TN panel van az X220-amban. Az edid-kód lekérdezése árulta el Linux alatt, hogy LG-Philips LP125WH2-TLB1 panel van benne, ami LVDS-en keresztül van meghajtva. Korábban csak a gép gyári kódja alapján néztem, és ott azt hozta a net, hogy IPS-nek kell benne lennie, meg a betekintési szögei is elég jók, azért nem jöttem rá eddig. De azóta olvastam más leírásokban is, ha kékes a kijelző X220-nál, akkor az TN lesz, már pedig nekem elég kékes.
Egyelőre rendeltem az eBayről helyben megbízható céges eladótól 17 ezerért egy LP125WH2-SLT1-et, elvileg beszerelni nem nehéz (a gépet már szedtem szét teljesen előtte alaplapcseréhez és procipasztázáshoz is), igaz kijelzőt még nem bontottam meg benne, csak egészben emeltem le a zsenérokról az egész kijelzőrészt. Van, amire nagyon kell figyelni? Azt is olvastam, hogy egyúttal a kábelcserét is érdemes megejteni panelcserekor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest