Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly
üzenetére
Passzolom. Én próbáltam az ilyesmit, mind heavy bukó. Eleve a szemed rossz tanácsadó. Nekem pölö a 2 szemem között van valami ordas diffi barna színben. Erre alapozva "kalibrálni" lehet, de az köbö úgy fog kinézni mint fentebb. Tologatod a görbéket, de valahogy nem lesz jó sose. Nem poénból vettem én sem ezt a sz@rt, elhiheted. Van családban összesen 20 kijelző, 4k-val számolva már megvan az ára, cserébe bármit csesztetek, instant mehet a profil, ha szeretnék külső fénymérést, az is pipa

Ha nem tűnt fel azonnal, sőt, még kikapcsolva sem, hogy az TN, akkor oda nem kell kalibrálás sem. Akkora a diffi a 2 között, hogy ahhoz tényleg pálinkafesztiválon kell lenni este, hogy benézd

meg a betekintési szögei is elég jók, azért nem jöttem rá eddig
Annyi ilyen TN-t láttam már, mint égen a csillag. Lehet van ennél is vacakabb valamid volt és ahhoz képest elég jó, maradjunk annyiban, hogy top5 legfosabb panel evör listába befér.
ha kékes a kijelző X220-nál, akkor az TN lesz, már pedig nekem elég kékes.
Ezt nem tudom. Az IPS-nél van szín és szög és lilul oldalról, a TN-nél nincs szín, invertál mindenhogy és a színek még fix poziban is el vannak mászva. Ezt tényleg nem magamtól mondom, rengeteget építettem át és a csere után a leglaikusabbak is majdnem kiestek az ajtón, akkora a diffi.
megbízható céges eladótól
Én is. Nem maradt több eladó, mert vagy eleve átqrtak és jött a pixelhibás vagy TN-t küldtek vagy annyira fosi volt, hogy 1-2-3 hónapon belül meg is makkantak. Az utolsó 6-7 panel így járt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kábelhiba alig van, felesleges. Panel kiszedése meg ezy, patentet törni elég könnyű alul, van olyan gép, aminek a csavarjain sok a rögzítő, azoknál van, hogy fúrva jön le a csavar. Tegnapelőtt a kolléga gépén 3 kijött, egy sehogy, ott oldószer kellett és a kijelzővel csavargattam a fület, mire a végén fogóval megindult. Ha nem lett volna eleve kukás a panel, akkor nem tudom hogyan szedem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)