- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
papeti01 #90789 üzenetére
Én Precision M4700-al kapcsolatban tudok neked tapasztalatot mondani.
Másfél év alatt...
1. Ventilátor csere
2. USB panel csere
3. Kijelző csere.4 magos procim volt benne 3740QM és FirePro M4000-es VGA...kurva hangos a gép. Dupla venti ide vagy oda, szerintem mocskosul zajosak ezek a gépek. Ha kicsit megkergettem, asszony már nem tudott aludni mellettem.
Kevésnek tartom a hőleadó felületet. Ez lófing úgy ahogy van...Szép nagy erős alu-magnézium ház. Könnyen szerelhető ez igaz. De nagyon súlyos kis darabok ezek. Ha töltőt is cipelni kell 4-5 kilós teherrel simán számolhatsz. Maga a gép 4 kilót veri. Ez egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Akkora töltő van hozzá mint egy féltégla. 180W-os.
Ha használni akarod a pöcökegeret, akkor a DELL az egy nulla sajnos a ThinkPad-hoz képest.
Lehet hogy cserélhető a DELL-ben a VGA, mert sokan ezzel dobálóznak, hogy huhhh...de jó. Aha...amikor szépen megrendeled és nem illeszkedik bele, akkor jön a nagy pofára esés, meg nem ad képet stb, mert nem támogatja a BIOS...aztán lehet hack-elni. stb Ez nem asztali gép sajna. Arról nem is beszélve hogy rohadt drágák az MXM VGA-k.
Nálam sajna már a DELL nem befutó...maradok a ThinkPad-nál.
W541-et nyúzok most és lehet sokan fikázzák, de ezzel semmi rossz tapasztalatom nincs. Úgy jó ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest