- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra #8646 üzenetére
a markolás / edzés nem sokat számít, ha a tapin vagy pöckön jobbra-balra mozogsz. nekem se a fel-le a problémám, mert arra van megcsinálva az ujj. oldalra viszont sokkal kevésbé tart, nekem ebbe az irányba nem szimpatiikus az erőkifejtés. hozzáteszem, hogy csak ennek a hsz-nek az írása közben vagy 10-szer próbáltam a navigációt a pöcökkel, de egyszerűen nehéz, erőlködős szenvedés átmenni vele a bal széltől a jobb szélig.
#8651: én még mindig nem látom a logikát emögött. szidod a több centis x, y dimenzióban vezérelhető eszközt egy 2-2 mm dimenzióban mozgathatóval szemben. ebben semmi logikát nem látok. ha nagyobbra állítod az érzékenységet a pöcök finom mozgatásához szokott ujjad még mindig vagy 20-szoros x, y dimenzióban navigálhat a tapin.
nem védeni akarom a tapit, csak számomra ez nem túl meggyőző "érvelés". én csak érteni szeretném, mert ahogy olvasom szinte mindenkinek ez az überszuper, csak azt nem írta le még senki, hogy milyen objektív szempontok alapján. az egyetlen előny, amit eddig értek, hogy nem kell odébbrakni a kezed a bill.-ről.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Integra #8646 üzenetére
Sztem a trackpoint bőven elég. A touchpadnál sokkal jobb, a trackball meg nem való mobil gépbe. Ha kényelmes, akkor túl nagy, kiszúrja az lcd-t, ha meg kicsi, akkor a burkolatot tapizod a görgő helyett. Úgyis csak vésztartaléknak kellenek ezek, hiszen alapból mindenki egeret használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest