Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
sztikac
üzenetére
Óóó, dehogy van az definiálva: milyen rádiókkal, milyen jelerősséggel, milyen fényerőn, milyen böngészővel, milyen futó programokkal, milyen háttértárral, milyen fájlösszetettséggel, milyen gyakoriságú frissítésekkel stb stb stb.
Amit keresel sacckb tesztekben olvasható vagy visszaszámolható akku kapacitásból. Nekem is van egy adott pontos metódus, ami lefut és ahogy merítünk battery eaterrel, mert ott lehet gépeket összehasonlítani. Egyszer próbáltam ki magamtól reprodukálni: 1óra 28 perccel lett kevesebb az akksi idő. Mert én állítgatom a fényerőt, megyek ki konyhába vele, elindítok esetleg valamit még, beindul egy vírusellenőrzés ilyesmi. Nem véletlenül tesztelnek a nagyobb oldalak is úgy, ahogy és max megjegyzésben írják fel, hogy miket tapasztaltak adott session alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest