Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balazs.angi
üzenetére
"Ismerősöm laptopjában van hasonló kártya ami felmegy a 4re meg a wifi hálózatra is akkor is ha le van kódolva a wifi. Olyant szeretnék."
...
"Azt mondta csak 4g."
...
"Havert kérdeztem róla ezt válaszolta. "Az sw az mas.
A Killer mindig hires volt a bonyolult dolgokrol... Egyebkent 4 chip van benne, az olyan mintha 4 kulon halokartya lenne. Annyi van mindegyikhet irva, hogy Killer Rage." De ha tilos akkor tilos."
...
"Új apple gép vásárlásakor sporton keresztül lehet ilyent kérni
" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)Szia!
Bocsánat minden tiszteletlenségemért, hogy egy Thinkpad topikba szemetelek, de ThinkPad topiktól kezdünk távolodni. Az oké, hogy bele akarod mahinálni a jövendő W520-as gépedbe (bár minek?
). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.Ami a wi-fi hackelést illeti:
1. Miért nem ismerősödet / haverodat nyaggatod, hogy ez hogyan müxik/hol lehet kapni?
2. Killer Range Boost, volt ilyenem --> annyi az egész szinte, hogy a ping jobb, játéknál előnyös, de nagyjából ennyi volt a történet számomra, nem kellett 300 méterről lopnom netet a "Rage"-boosterrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. Kihasználnád ezt, de most komolyan? Úgy értem, szeretnél Wi-Fi hálózatokat lopni? Ki is vagy?

4. Szerintem haverod megelőlegezte neked április 1-et. Boltba olyan cucc biztos nem került, ami neked hekkelgeti a wifiket, főleg nem Apple-gépekben, botrány lenne ebből...
Tanultál kriptográfiát? WEP-et még fel lehetett törni (volt rá idő, jelszó nem cserélődött x időközönként), de azért egy WPA2-SPK-nál megnézem meddig jut akármilyen eszköz is. Ha nem olcsójános admin123 vagy qwertz123 a jelszó, akkor oda már egy "social engineering" képesség többre vezet mint a brute force.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fia -
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi
üzenetére
Valami típuskódot, vagy mibe megy, mi ez bármit könyörgöm. Már X-akta szinten gondolkodom, ez a cucc már annyi mindent tud és olyan HC, hogy tudnom kell mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)
). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)