Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluesummers

őstag

válasz balazs.angi #83229 üzenetére

"Ismerősöm laptopjában van hasonló kártya ami felmegy a 4re meg a wifi hálózatra is akkor is ha le van kódolva a wifi. Olyant szeretnék."
    ...
    "Azt mondta csak 4g."
    ...
    "Havert kérdeztem róla ezt válaszolta. "Az sw az mas.
    A Killer mindig hires volt a bonyolult dolgokrol... Egyebkent 4 chip van benne, az olyan mintha 4 kulon halokartya lenne. Annyi van mindegyikhet irva, hogy Killer Rage." De ha tilos akkor tilos.
    "
    ...
    "Új apple gép vásárlásakor sporton keresztül lehet ilyent kérni :K" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)

Szia!
    Bocsánat minden tiszteletlenségemért, hogy egy Thinkpad topikba szemetelek, de ThinkPad topiktól kezdünk távolodni. Az oké, hogy bele akarod mahinálni a jövendő W520-as gépedbe (bár minek? :U ). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.

Ami a wi-fi hackelést illeti:
    1. Miért nem ismerősödet / haverodat nyaggatod, hogy ez hogyan müxik/hol lehet kapni?
    2. Killer Range Boost, volt ilyenem --> annyi az egész szinte, hogy a ping jobb, játéknál előnyös, de nagyjából ennyi volt a történet számomra, nem kellett 300 méterről lopnom netet a "Rage"-boosterrel ;]
    3. Kihasználnád ezt, de most komolyan? Úgy értem, szeretnél Wi-Fi hálózatokat lopni? Ki is vagy? :) :U
    4. Szerintem haverod megelőlegezte neked április 1-et. Boltba olyan cucc biztos nem került, ami neked hekkelgeti a wifiket, főleg nem Apple-gépekben, botrány lenne ebből...
    Tanultál kriptográfiát? WEP-et még fel lehetett törni (volt rá idő, jelszó nem cserélődött x időközönként), de azért egy WPA2-SPK-nál megnézem meddig jut akármilyen eszköz is. Ha nem olcsójános admin123 vagy qwertz123 a jelszó, akkor oda már egy "social engineering" képesség többre vezet mint a brute force.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fia

• Tikakukac

titán

válasz balazs.angi #83229 üzenetére

Valami típuskódot, vagy mibe megy, mi ez bármit könyörgöm. Már X-akta szinten gondolkodom, ez a cucc már annyi mindent tud és olyan HC, hogy tudnom kell mi ez.

Új hozzászólás Aktív témák