Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Itt jön be az amivel kevesen találkoztak, nagy számok törvénye
T500 LG-ből is két fajta van, de típusra azonosak. Egyiknél teljesen lila homogén beütésű a fekete, mint az IPS-eknél, másiknál szürke "felhős", foltokban van. 510-nél is hasonló, de ott mindkét verzió lilás, csak a ritka jobban. Egy darabot láttam amiben szintén a jobb verzió van, itt csücsül a polcon
Konkurens 8540p-nél viszont szinte mindnél ez a verzió van. Ami érdekes, hogy ezeknél a pwm villogás is minimális. 8540-nél nem fáradt a szemem érdekes mód, tegnap ránéztem kamerával, gyakorlatilag állóképet látok, nincs hullámzás.
Ezt az optimus 510-et meg sztem hozzánk nem szállították, eggyel csak találkoztam volna már ha igen. Legutóbb szinte csak 2011 utáni gépeket teszteltem be, volt 2011.05-ös is, de optimus sehol.élőflóra DP-n 2,5k, korrekt kép. Hogy milyen monitor kell neked kell tudni. Nekem 24-es profi grafikus hp van, ccfl és qrta jó
Monitor csak 1920x1200. Volt nálam egy 30"-os 2,5k-s verzió is, na az brutál.
qnadam Nem néztem, enyém elég korrekt. Matrica nyom van palmresten, fedlapon is valami hasonló. Pad és billzet eléggé matt, ha használták akkor dokkolón. Többit nem néztem, ez rendben volt. Kijelző volt a legfontosabb.
r3dsnake 7-9 óra sztem. Nyilván felhasználás függő. 2560-ban néztem múltkor fullos 9-est, brutál üzemidőket írt. Gondolom egy ilyen kicsi 10-15Wh körül elvan óránként. Alulfesz nincs, viszont a cpu órajelet winben állíthatod, minél kisebb órajel annál kisebb a hozzá társított fesz is. 2ghz környékén is teljesen korrektek ezek.
-
élőflóra
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest