Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Itt jön be az amivel kevesen találkoztak, nagy számok törvénye
T500 LG-ből is két fajta van, de típusra azonosak. Egyiknél teljesen lila homogén beütésű a fekete, mint az IPS-eknél, másiknál szürke "felhős", foltokban van. 510-nél is hasonló, de ott mindkét verzió lilás, csak a ritka jobban. Egy darabot láttam amiben szintén a jobb verzió van, itt csücsül a polcon
Konkurens 8540p-nél viszont szinte mindnél ez a verzió van. Ami érdekes, hogy ezeknél a pwm villogás is minimális. 8540-nél nem fáradt a szemem érdekes mód, tegnap ránéztem kamerával, gyakorlatilag állóképet látok, nincs hullámzás.
Ezt az optimus 510-et meg sztem hozzánk nem szállították, eggyel csak találkoztam volna már ha igen. Legutóbb szinte csak 2011 utáni gépeket teszteltem be, volt 2011.05-ös is, de optimus sehol.élőflóra DP-n 2,5k, korrekt kép. Hogy milyen monitor kell neked kell tudni. Nekem 24-es profi grafikus hp van, ccfl és qrta jó
Monitor csak 1920x1200. Volt nálam egy 30"-os 2,5k-s verzió is, na az brutál.qnadam Nem néztem, enyém elég korrekt. Matrica nyom van palmresten, fedlapon is valami hasonló. Pad és billzet eléggé matt, ha használták akkor dokkolón. Többit nem néztem, ez rendben volt. Kijelző volt a legfontosabb.
r3dsnake 7-9 óra sztem. Nyilván felhasználás függő. 2560-ban néztem múltkor fullos 9-est, brutál üzemidőket írt. Gondolom egy ilyen kicsi 10-15Wh körül elvan óránként. Alulfesz nincs, viszont a cpu órajelet winben állíthatod, minél kisebb órajel annál kisebb a hozzá társított fesz is. 2ghz környékén is teljesen korrektek ezek.
-
élőflóra
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen széket vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Projektor topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MSI KATANA // RTX 4070 // i7-12650H // 16GB DDR5 // 512GB SSD
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
T500 LG-ből is két fajta van, de típusra azonosak. Egyiknél teljesen lila homogén beütésű a fekete, mint az IPS-eknél, másiknál szürke "felhős", foltokban van. 510-nél is hasonló, de ott mindkét verzió lilás, csak a ritka jobban. Egy darabot láttam amiben szintén a jobb verzió van, itt csücsül a polcon