Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tim82 #75570 üzenetére

Akkor sanszosan stimmel a mintavételi frekvencia. :) Valóban nem ismertem azt a topikos okosságot. :R Mondjuk sajnos nem tudok vele egyetérteni, akárhogyanis szeretem én a zenét, ha épp a sava borsa nem jön át gyengébb cuccokon. :(

A rendszered szvsz teljesen rendben van, bár a presentert nem ismerem. :)

(#75582) qnadam: Via nekem is volt, igaz VT2021-es. Érdekes hangzású cucc, közelsem volt annyira doboz, mint a Realtek, de az sem az igazi. :)

Érdekes, engem amúgy az alapzaj nem igazán szokott zavarni (nyilván azért jó, ha minél kevesebb), sokkal kényesebb vagyok arra, hogyan szólal meg. A Realtek ALC1150 az én lapomon síri kussban volt, 0 alapzaj, ehhez képest az X-fi valamiért az előlapi kimenetre komoly adag zajt szedett össze (gondolom a gépházban végigvezetett "front panel" vezetéken), értsd pl. FPS játék közben a halkabb részeken tisztán hallani lehetett ahogy mozgatom az egeret, meg amiket a mitac gépre írtál, mégis inkább arról használtam cincogás ide vagy oda, mert annyival szebbet szólt. :D

(#75583) tothjozsi96: Magas DPC latency, leggyakrabban, vagy elfogyó procierő.

Új hozzászólás Aktív témák