Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #73716 üzenetére

Igen, a szöget láttam. :K Fel-le a T420 tesztben döntötték meg jobban, oldalra viszont a T420s-t. Márpedig nekem az oldalról lőtt képek nem adják a T420-on, amit én látok a sajátomon.

Min nézem most a képeket? Természetesen az asztali, kalibrált 24"-os Dell IPS monitoromon, ami rá van dokkolva a T420-ra, itthon szinte mindig ezzel megy. ;) Szóval elvileg én is azt látom, amit kell. :P
    Kiterjesztve az asztalt így egészen jól össze lehet hasonlítani a képet az "eredetivel", bár a tesztábra sajnos nincs meg. :DDD

Amúgy az azonos profillal nem értek egyet, egyet érdemes mérni profil nélkül, és talán egyet profillal. Bár erős kétségeim vannak, hogy ilyen notis 6bites paneleknél használ-e bármit a szoftveres profilozás, mert szerintem csak ront a helyzeten. :N
    Természetesen a közös fotós, gondosan szögbe állított mérés valóban fincsi. :R

(#73715) dying_star: Revízión belül azért olyan nagyon nem kéne neki. Nekem amúgy semmi komoly bajom a panellel, pont jó arra, amire való, notebook kijelzőnek. Nyilván nem ezen fogom szerkesztgetni a családi fotóalbumot a buszon hazafelé, ez nem egy W700/W701. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák