-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Amúgy igazából nem teljesen értem, miért olyan jó ezekbe a gépekbe az IPS, meg egyéb jó panelok. Bevallom, először engem is felváltva a sírás és a hányás kerülgetett az asztali kalibrált Dell Ultrasharp IPS monitorom után a T410-esem ha jól emlékszem, Samsung paneles 1440*900-as paneljén, de hamar meg lehetett szokni. Nyilván, a fotós munkák kizárva (nem is erre való egy sima üzleti 14"-os gép), de irodai feladatokra, meg úgy bármire okés, ami nem kívánja a precíz színeket. Érdekes mód, csak az agyam zavarja, amúgy teljesen jól lehet rajta dolgozni, a szemem se folyatja ki, a fényerő tartomány is megfelelő, a felbontás is kellemes, és a PWM se túlzottan zavaró mértékű a praktikusan használt fényerőkön.

Persze, én is örülnék egy kellemes IPS-es panelnak, szó se róla, de ha már rá kell fizetni, inkább másért fizetek egy notebookba. Otthon úgyis a rendes nagy monitorommal használom...
-
oliverthomas
csendes tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Tikakukac T430s tulajdonosa vagyok és egyetértek a kijelző tekintetében, hogy nem a legjobb.
Nekem HD (1366 x 768) (200 NITS) a kijelzőm és eléggé bántja a szemem.
A nagyobb felbontású HD+ (1600 x 900) (250 NITS) is ennyire sz@r ennél a modellnél?
Elgondolkodtam a cserén, csak nem tudom megéri-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondolom itt a gari elég szubjektív dolog..