- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliverthomas
csendes tag
@joeetm
Igen, én cseréltem a panelt. Az előzőt is visszadugtam hátha, de arra is ugyanezt adja (mostmár)
Amúgy a fényerő állító gombok működnek – halványan változtatja is a panelt és az OSD is megjelenik mikor állítom (ezt külső monitoron látom).@pepejoe
Igen, a netes leírások alapján már én is az inverter és/vagy alaplaphibánál tartok.@azbest
Biztosan működik, mert külső monitoron nézem a klónozott képet (OSD) és nagyon picit változik a belső panel fényereje is. Ugyanazt a panelt rendeltem bele
Modell NO140RTN03
FRU: 04X3927Bár mostmár a régi panelt visszadugva sem működik, úgyhogy megette a fene az egészet. Szétszedés előtt működött rendesen - ha tudom hogy ez lesz, lehet meg se rendelem az új panelt. A réginek egyébként volt egy ütődés a bal alsó sarkában, ezért cseréltem
-
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
Találkoztatok már olyan hibával, hogy X1 Carbon (GEN2) kijelzőcsere után nem ad megfelelő fényerőt a panelen.
Az új kijelzőpanel biztosan jó, képet is ad, de nagyon sötéten – csak oldalról nézve látom nagyon halvány fényerőn. Külső monitoron – HDMI és miniDP – is tökéletes képet ad.
Már 3x szétszedtem/összeraktam, kábeleket megigazítottam, csatlakozokat megpucoltam, full fényerő feltolva, stb...
Már az elején a „ThinkPad” logo is sötét, tehát nem a Windows-on belüli Adaptive Lightning hiba van (amúgy már ezt is kikapcsoltam). -
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
T420s gépem ma kapott egy fullos takarítást és pasztázást. Hiányzik az aljáról (hátsó kettő) gumiláb/bak, ezeket szeretném pótolni. Milyen néven kell keresnem? Sajnos semmilyen doksiban nem találtam meg az angol nevét...
Köszi előre is! -
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
X201s-be érdemes Intel Turbo memory kártyát tenni? Jelenleg egy 180GB SSD és 8GB ram van benne, fogok valami előnyt élvezni ha beleteszem a kártyát? Köszi a válaszokat!
-
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
T430s-hez szeretnék nagyobb felbontású kijelzőt (1600x900) venni, mert a mostani már nem megfelelő számomra. Tudtok ajánlani bevált helyet, honnan érdemes rendelni/venni stb..... Sajnos bontottat/eladót nem találtam a hirdetésekben. Előre is köszönöm! O.
-
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
T440s képernyőpanelt át lehet rakni T430s-be? Kompatibilis illetve méretügyileg átszerelhető?
Feleslegesen nem kezdenék neki.... -
oliverthomas
csendes tag
válasz
Tikakukac #71916 üzenetére
Tikakukac T430s tulajdonosa vagyok és egyetértek a kijelző tekintetében, hogy nem a legjobb.
Nekem HD (1366 x 768) (200 NITS) a kijelzőm és eléggé bántja a szemem.
A nagyobb felbontású HD+ (1600 x 900) (250 NITS) is ennyire sz@r ennél a modellnél?
Elgondolkodtam a cserén, csak nem tudom megéri-e... -
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
Mikulás bácsi hozott nekem egy T61-es black screent 1 hosszú 2 rövid sípjelzéssel
Itt a fórumot már végigolvastam, mások is beleszaladtak már (https://forums.lenovo.com/t5/T61-and-prior-T-series-ThinkPad/T61p-exhibiting-1-long-and-2-short-beep-and-black-screen/td-p/223574)
Volt már valakinek ilyen és tudna ajánlani megbízható szakit a javításra?Köszi előre is!
-
oliverthomas
csendes tag
-
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
Lenovo X200-asban cseréltem egy Intel Wifi Link 5100-as kártyát 5300-as modellre és nem bírom működésre bírni. Windows 7 látja, driver rendben - kártya működik (Eszközkezelő szerint), viszont nem lát semmilyen wifi hálózatot hiába tologatom a wifi kapcsolót. FN+F5 bill-re feljön a Lenovo kezelőablak, ott sem tudom ON-ra rakni (mellette van egy WWAN is, az hibátlanul tudom ki-be kapcsolni). Valakinek van valamilyen ötlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok!
IBM ThinkPad R51e típusú notiban szeretnék BIOS resetet csinálni, de eddig sehogy sem sikerült. Többféle módszerrel próbálkoztam már, de egyik sem segített. Van valakinek használható infója?
Előre is köszönöm a hasznos hszeket!O.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest