- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Annyi volt a trükk, hogy automatikusan elrejtőzködő tálca, és máris jóval nagyobb területed volt dolgozni, no, meg egy jó külső BT-os egér, amivel gyorsan lehet scrollozni.
Igazából az alapprobléma adott... Óriás excel tábla és az általam említett netbook-->hatalmas szívás, egy nagyobb 15,4 noti kicsit kisebb szívás, nagyfelbontás ugyanez mégkevesebb szívás, míg egy 23-24 colos asztali Full-HD monitoron már egészen kevés szívás, de még mindig az, ha oda sem fér el a nagyja.
Természetesen senkit nem bátorítok arra, hogy ilyen jellegű óriás pénzügyes excel táblák rendszeres használatára kisfelbontású és képméretű notit vegyen, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha kisebb és kevesebb excel táblára bőven elég a hagyományos felbontás.A paneles dologgal viszont egyetértek.
Bár kevés kivételtől eltekintve (AFFS és néhány 8bites vagy jobb IPS) azért notikba nem nagyon kerülnek igazán jó panelek sajnos.
(#61136) Tim82: Az a vicces, az említett 1024*600-as netbookomon többször szívtam az 1024-es szélesség miatt excel-ben, mint a magassággal. A magasságot remekül megoldotta az egerem gyors scrollja (Logi M555b szabadonfutós scrollozással) ugyanakkor az okozott kellemetlen perceket, hogy semmiféleképpen sem tudtam egymás mellé tenni két táblát, mert nem fértek el, illetve sokat kellett így is oldalra scrollozni, ami lassította a munkát....
-
Francia91
veterán
Hat... 1680x1050 alatt kinozni lehetne Excel-lel engem is, az zicher. En is eleg sok Excelt kapok a CAD melle, nem tudnam kisebb felbontason csinalni. Egyetlen egyszer voltam egy 1366x766-os notira kenyszerulve a cegnel, a hajamat teptem WSXGA+ utan... Excelnek kell a nagy felbontas ed a 16:10 keparany. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest