- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Francia91
üzenetére
Ennyi dettó. Ezen felül már annyira mindegy a jó akksi bírja a fos meg meghal. Mindegy mit táncolok körülötte.
Falcon C.:
Ha valaki eleve rámondja, hogy a TP az úgy egyben nagyszerű ahogy van, főleg akksira, akkor röhögnöm kell. Keress csak vissza mit szoptam én meg sokan mások mire talált egy értelmes akksit ami nem gyilkolja le magát attól, ha a polcon áll és évente 3-szor ránézel.
Kivonatban: túl sokat parázol. Vagy ráfekszel a témára és addig keresel egy rendesen összerakott és cellázottat, vagy beállítod a töltést és csá. Ha rossz akksid van, akkor úgyis meg fog halni rakhatod te 16.5 fokra, északi irányba állítva, háromszög alá, reggelente puszit adva rá.
Engem mindig kérdeznek mi legyen az akksival. Helyes válasz: rakj el pénzt másikra, a mostanit rakd bele, aztán hadd szóljon. Ha esetleg tudunk egy gyártó közeli emberről aki mondjuk villamosmérnök és kémikus egyben, na majd akkor megtérek, addig meg hiszek a 2 kicsi szememnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő