- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
Őszinte leszek, engem konkrétan zavar a touchpad, mert néha hozzáérek, és az picit összekuszálja a dolgokat... Biztos annyira rossz a trackpoint, hogy asztali gépen is mazochizmusból használom
Munkára nekem kellemesebb használni még az egérnél is, mert állandóan kéznél van, nem kell máshoz kotorászni
"és még arra is figyelni kell, hogy a billentyűkhöz ne érjünk hozzá." - erre a legkevésbé sem kell figyelni. A kezeid pont hogy pihenhetnek a billentyűkön, így azonnal neki lehet állni gépelni is.
Az viszont biztos, hogy megszokást igényel, az első néhány órában szokatlan volt. Pár nap után viszont egy rossz szavam nem volt rá. Hacsak az nem, hogy a hülye Windows nem képes a középső gomb lenyomását egyaránt középső gombnak, és trackpointos scrollozásnak is érzékelni. Bezzeg Linux alatt ez gyönyörűen megy...
-
Tikakukac
titán
Havi 4 gép van nálam, mind touchpaddal. A buszon megdöglesz 1 ujj ide, 1 ujj oda, bár lehet ezek a távolsági buszok ennyire spéciek, hogy nem fér el a kezem, de egyébként szopó. Ágyban szétfetrengve dettó szivacs.
Arról most szó nem volt, hogy mekkora állati touchpadek vannak, az x200-akból nem hiányzik, nagyon nem.
-
franc0
őstag
Touchpadot 10 éve használsz, 10 éves rutin van benne.
Nyilván ha valaki most kezd trackpointozni, kibaszott béna lesz.
Én is az voltam.De a biciklizést, úszást sem adtam fel első nap.
Nekem 1 hónap kellett hogy elérjem a master of trackpoint levelt, onnantól max a csajomat simogatom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen autót vegyek?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest