Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ehhez annyit tennék még hozzá hogy tudtommal a WWAN modul nem FRU tehát ha nem akarunk garit veszíteni akkor a szervíznek kell beszereleni. Ez még tán nem is lenne nagy gond de a modemet is nekik kell adni és náluk nem 20k.
Lehet nem igaz de én ezt így tudom.Más:
Nekem is ugyan úgy hibog a T500 billje mint a videón a T510-é és mint sztem buherka-é.
Amint lesz időm viszem fel a szervízbe hátha nekem is kicserélik mint Tin-ét.
Nem értem hogy már a 3. szériát adják ki ilyen gagyi hibával és még mindig nem tanultak belőle. Az egyik legfontosabb alkatrészen spórolnak.
Üdv.
-
buherka
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ez az...köszi.

Itt láttam egyszer az apróban, csak nem ugrott be mi a konkrét neve.
Ahogy elnézem ezek csak ThinkPad-ba jók.

(#5107) Rez_Grof...nekem az A-S-D-W gomboknál volt egy pici lélegzés, de minimális. Aztán jól meg-sufnituningoltam....azóta semmi süppedés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest