- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Bocs, de szerintem félreértettél. Nem állt szándékomba belekeverni és nem is említettem volna a neved, ha a kollégád nem kérdez rá. Velem együtt sokaknak már kicsit elege van a HG-k cinikusságából.
Innen indult a dolog (az egyik kedves moderátor mellékelte nekem privátban a törölt hsz-em), illetve pontosabban onnan, hogy beírtam a topikba, hogy ha valakinek kell, vihető egy ritka wifi kari. Erre Boxi88-nál elgurult a gyógyszer, ami úgy látszik máig tart.
szerk: Egyébként még mindig nem értem miért rám vagy kiakadva, na de mindegy.
-
buvartacsko
addikt
szerintem nem azzal van a gondja, hogy beírtad ezeket ide. csak példát mutatott rá, hogy ti modok is hirdettek néha... mert boxin kívül érdekes módon eddig a kutyát sem zavarta, hogy néha beírtunk ide dolgokat amik eladóak... érdekes...
javítanám: ha valakinek volt valamije ThinkPad-specifikus, amire 100% csak innen talál vevőt
-
Gondwana
addikt
Szerintem te is félreérted, mert nem ismered az eredetileg kimoderált hozzászólást: eddig itt tökéletesen működött, ha valakinek volt valamije ThinkPad-specifikus, amire 99% csak innen talál vevőt, akkor ide beírta. (Ha visszakeresném, legalább 7-8 dolgot így vettem innen, nagy részéhez még hirdetés se tartozott).
Az egyhozzászólásos hirdetőket meg eddig is hatékonyan moderáltattuk, tehát tudtommal nem volt itt semmivel se gond, más már írta, hogy így foglalható össze ez a probléma. Részemről csak annyi lenne a kérésem, hogy mielőtt egy ilyen hozzászólást kimoderálnak innen, keressenek már rá az illető nickjére, hogy milyen minőségben van itt jelen.(Azt a kérdést meg fel se vetem, hogy lehet-e valahol moderálás ellen fellebbezni - ami nem úgy kezdődőik, hogy forum.index.hu vagy hasonlók)Uff, én, mint vevő is hozzászóltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest