- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ez oké, csakhogy a fent nevezett HP gépeknél az egyikben az ati x1600 sehogy nem akart v5250 lenni. semmilyen OS alatt. Semmilyen mod driverrel. Az összes többinél a HP-s driver jó volt xp meg w7 alá - utóbbi alá én moddoltam -. Szóval számomra itt bukik meg az elmélet. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy csak magában a driverben vannak a spéci dolgok, különben az 5. gépre is fel tudtuk volna tenni azt a nyamvadt drivert, de nem ment. x1600-ként tökéletesen funkcionált.
De ez legyen a legkisebb gond, T500-nál fentebb megoldódott.
Van most nagyobb "gondom" is. Nem akar összejönni T60-nál xp alatt sehogy az OSD. Minden szükséges dolog fenn van. Pwr manager, drivere, ati driver, hot key featuresből minden, de nincs OSD. Sys updatettel frissítettem mindent, bár össze-vissza kavart, minden restartnál talált valahogy újabb meg újabb managert meg drivert hozzá. Ilyet még nem tapasztaltam. Mindig ugyanezt a wint használtam, tehát az kizárva...nincs kedvem reinstallt játszani mert csak másodlagos rendszer lesz egy game kedvéért, csak valahogy bosszant. Valakinek tipp?
SSD-t régen használtam kingston V100+ verziót 96 gigásat, azt nagyon szerette a chipset, de ilyet már nem lehet kapni. / használtan kevés garral v anélkül meg nem adok érte annyit amennyibe majdnem egy sata3 samu 128GB kerül /. Lényegében elég lenne 64GB is, v200+ árban is jó. Trim nélküli OS-re is mehet. T60-nal használ-e ilyet valaki?szerk: mustang28 : audi100td itt linkelte a thinkvantage-t / tényleg eltűnt a lenovo oldaláról /
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ez oké, csakhogy a fent nevezett HP gépeknél az egyikben az ati x1600 sehogy nem akart v5250 lenni. semmilyen OS alatt. Semmilyen mod driverrel. Az összes többinél a HP-s driver jó volt xp meg w7 alá - utóbbi alá én moddoltam -. Szóval számomra itt bukik meg az elmélet. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy csak magában a driverben vannak a spéci dolgok, különben az 5. gépre is fel tudtuk volna tenni azt a nyamvadt drivert, de nem ment. x1600-ként tökéletesen funkcionált.
De ez legyen a legkisebb gond, T500-nál fentebb megoldódott.
Van most nagyobb "gondom" is. Nem akar összejönni T60-nál xp alatt sehogy az OSD. Minden szükséges dolog fenn van. Pwr manager, drivere, ati driver, hot key featuresből minden, de nincs OSD. Sys updatettel frissítettem mindent, bár össze-vissza kavart, minden restartnál talált valahogy újabb meg újabb managert meg drivert hozzá. Ilyet még nem tapasztaltam. Mindig ugyanezt a wint használtam, tehát az kizárva...nincs kedvem reinstallt játszani mert csak másodlagos rendszer lesz egy game kedvéért, csak valahogy bosszant. Valakinek tipp?
SSD-t régen használtam kingston V100+ verziót 96 gigásat, azt nagyon szerette a chipset, de ilyet már nem lehet kapni. / használtan kevés garral v anélkül meg nem adok érte annyit amennyibe majdnem egy sata3 samu 128GB kerül /. Lényegében elég lenne 64GB is, v200+ árban is jó. Trim nélküli OS-re is mehet. T60-nal használ-e ilyet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő