Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi, hogy próbálsz utánajárni! start -> sleepet napi 3x legalább használom, mindig sleepel rendesen, és néha gombra is. Tényleg nem tudom mi okozhatja...
Amúgy használom néha külső billzettel, viszont bocsi, de nem tudom az miben befolyásolná. A gép power gombjával bugol. Az ubuntut kipróbálom (lehet, hogy fel is teszem rendesen)
ITT is probálnak segíteni, más is írja hogy volt ilyen gondja. Viszont amitől neki megoldódott, attól nekem még nem :\ Tehát kétlem, hogy hardveres gond lenne.
dbius: Köszi, ezt mindenképp kipróbálom majd. Szerinted, ha letiltom a power gomb funkcióját az energiagazdálkodásnál, akkor azt is hozzá tudom rendelni a progihoz? Vagy ez csak az alap billentyűkre vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- Ítéletnap ismét elnapolva, később jön a Terminator 2D: NO FATE
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest