- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
buvartacsko #27957 üzenetére
úgy látom senki nem érti meg hogy az nem egyenlő a csicsával, hogy az ablakok nem villognak mikor átméretezem őket.
De, értjük. Csak nekünk nem csinálja. T500 9.10, 10.04, 10.10-zel, T400 Mint 10-zel, Mint 12-vel, Xubuntuval, X201 Mint 10-el: compiz kikapcsolva, effektek kikapcsolva, compositing kikapcsolva, hiba nincs.
Esetleg nézz rá az Ubuntu Tweak nevű cuccra, illetve aktiváld az Xorg updates ppa-t, de szerintem user error van ám, ha másnál egyáltalán nem jelentkezik ilyen.
-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko #27957 üzenetére
múltkor pont ezt csinálta velem egy android fan is, egyik barátnőm telefonjára felraktam, egy cm7 modot, a stable ágból. azóta azt csinálja a telefon, hogy töltőre rádugja, és kikapcsol a telefon. vagy szarrá fagy ilyesmik. itt is megvan a linux élmény.
aztán elkezdte nekem magyarázni, hogy én nem valami nightly buildet raktam fel, mert nem létezik hogy stablet rakjak, ( áprilisban jelent meg a mod első stable verziója, én meg nyár végén pakoltam fel a romot ) biztos valami nightly build és azért fikázom azt a kurvajó romot.
aztán addig okoskodott hogy lefotóztam neki az about phone részt, ahol tisztán látszódott hogy stable 7.0, utána valahogy kussolt, és benyögte hogy nem tudta hogy stable ágba is laknak ilyen kétes dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest