- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
válasz
---Lasali--- #25677 üzenetére
Szoftveresen "ellentart" az esetlegesen nem középen álló pöcöknek. Vagyis ha netán már elhasználódna, és nyugalmi állapotban egy picit is valamelyik irányba "billenne" a trackpoint, akkor enélkül folyamatosan mozogna az egérkurzor a billenés irányába. Így viszont áll, mint a cövek.
Ha az ujjaddal egy ideig enyhén (és azonos erővel) egy irányba tolod, akkor azt "gondolja", hogy az a nyugalmi állapot. Elengedéskor ezért elindul visszafelé, mígnem rájön, hogy a tényleges nyugalmi állapot mégis középen van, és megáll a kurzor.Kicsit talán túlmagyaráztam. :-)
Egyébként sok évvel ezelőtt a HP (vagy még Compaq) notebook-ok csiklója is így működött. -
inch
csendes tag
válasz
---Lasali--- #25677 üzenetére
Szerintem csak oda kell figyelni, hogy ne nyomd félre amikor rárakod :-)
Én az utóbbi időben rááltam arra hogy az ujjaim a standard asdf-jklé pozícióban vannak
(és ezt egerezés közben is felveszem akkor is ha nem fogok írni, csak valami miatt nem kell arrébbvinni a mutatót: pl weblapok olvasása-görgetése)
csak az elején kell odafigyelni, aztán már beépül mint a sebességváltás
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest