-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inch
csendes tag
válasz
joey04 #25745 üzenetére
Én másodszori nekifutásra lőttem olyan átalakítót, amin keresztülnyargalt a hang is.
[ő volt az] -
inch
csendes tag
válasz
---Lasali--- #25677 üzenetére
Szerintem csak oda kell figyelni, hogy ne nyomd félre amikor rárakod :-)
Én az utóbbi időben rááltam arra hogy az ujjaim a standard asdf-jklé pozícióban vannak
(és ezt egerezés közben is felveszem akkor is ha nem fogok írni, csak valami miatt nem kell arrébbvinni a mutatót: pl weblapok olvasása-görgetése)
csak az elején kell odafigyelni, aztán már beépül mint a sebességváltás -
inch
csendes tag
válasz
---Lasali--- #25660 üzenetére
A trackpoint azért mászik el mert inteligens
ha rendszeresen rajta tartod az ujjad és pici nyomást fejtesz ki az egyik irányba, akkor (ha megszűnik a nyomás) elkezd rohanni a másik irányba a pointer.
Annó én is gyakran szívtam evvel, majd miután megvilágosodtam, már nem a pöckön "nyaralok", így elég ritkán kezdi saját utjait járni az egérmutató :-)
Simán tesztelheted:
- rakd az ujjad a pöcökre
- kezd el lassan jobbra húzni (de annyira lassan hogy a mutató ne mozduljon)
- akár kicsit játatsz vele, hogy a folyamatosan növekvő jobbra húzás közben azért fel le mozgatod a mutatót.
- enged el a pöcköt és voila, elkezd elmászni. -
inch
csendes tag
válasz
mobileman #19841 üzenetére
Lehet hogy csak én vagyok peches:
-első laptoppom IBM R40 -> egy piros pixel (szerencsére fagyott a gyái rendszer így 3 nap után visszavittem és hoztam helyette egy R50e-t)
-rá másfél évre cseréltem R51-re. Mondtam az üzletben, hogy én megnézném mert már volt szerencsém pixelhibához, és csak akkor viszem ha nincs. Eladó közölte, hogy ő még nem látott pixelhibás imb-et. Na most látot mert az volt(szerencsére volt még egy doboz és abban nem hibás darab volt)
Azóta csak úgy veszek notit, ha megnézem. Azóta nem futottam bele pixelhibába
Szóval meg kell nézni mert az ördög nem alszik. -
inch
csendes tag
válasz
audi100td #18911 üzenetére
Nincs evvel semmi gond
Na nekifutok még egyszer (csak hogy gyarló világi igényeimet csillámló hajnali fénysugárral megvilágítsam):
-Nagy háttétrtárigénnyel dolgozom stabilan (belső winyó)
-Időről időre időszakosan más nagy háttértárigényű elemekre van szükségem (ez megy az ultrabay-be)
Ha ssd-m lenne, akkor a másodlagos/cserélős dolog kiszorulna külső háttértárra, ami nem ördögtől való, csak nem kényelmes (főleg ha a keverő mellet nincs túl sok hely). Szóval ezért érdeklődtem. Nekem jó megoldás lenne a corestore, de nincs annyi felesleges pénzem, hogy próbálkozzam vele. Remélem lassan befutnak a pozitív/negatív hírek t410-re is. -
inch
csendes tag
válasz
audi100td #18907 üzenetére
Munkám miatt sok és nagy méretű virtuális géppel dolgozom. Ráadásul egyfolytában jönnek-mennek (ideig nálam vannak aztán már nem
)
Plusz magándolgaim között szerepel a töbsávos hangrögzítés ami szintén zabálja a háttértárat.
Szóval ha lehet, nem mondanék le az ultrabay adta rugalmasságról (persze alternatíva az eSata használata, de az meg kábelhegyekkel jár).
Ezért érdeklődöm, hogy van-e már valakinek tapasztalata, vagy esetleg "biztos" forrása a Működik/nem működik kérdésre -
inch
csendes tag
Elhalálozott a winyóm a t410-ben .-( (igazából szerencsére csak majdnem, de félnapos folyamatos kékhalálozás javítgatás után sikerűlt annyira összepofoznom, hogy kicsit megnyugodjak)
Gyors winyócsere (szerencsére le tudtam takarítani a külső adathordozómat, így csak két napom eset ki a munkából) -> új winyóra gyári előtelepítés rávarázslás -> rendszer újrahúzás.
Szép kis móka.
Viszont amiért ezt az egészet írtam: kicsit meggyprsította a lelkesedésemet egy ssd beszerzésére. Van információtok hogy hogyan áll a Super Talent CoreStore project? Mármint hogy van-e esély hogy működni fog egy t410-essel?
(és mivel mindeképp lesz egy új drive, újra végigjátszom a "hogyan telepítsek gyári rendszert képfájlból" történetet, a lépéseket az utókor számára ide rögzítem majd)
-
inch
csendes tag
válasz
dabgergo #15620 üzenetére
hosszú passzív fórumozás után megteszem első hozzászólásomat.
Történetesen most pont volt egy zsanér tapasztalatom:
az R60 gépemben cseréltem lcd-t, és szétszedéskor konkértan láttam mennyire ki tud kopni a tengely körül a fém ház. Nálam a bal zsanér tropa, de mivel a jobb zsanér jó, megnéztem milyennek kéne lennie.
Szóval a fém házban egy ovális lyuk van amibe rögzűl a tengely, amin forog a másik rész. na nálam ez a lyuk már inkább kerek mint ovális. Ezt tényleg csak egy komplett zsanércserével lehet megoldani.
A szép ebben hogy a másik gép amiből kivette az lcd-t egy r51-es (az IBM korszak vége). Na annak még mindig fasza a zsanérja, nem kerreg a ventilátora pedig vagy 3 évvel idősebb mint a másik gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest