- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Scalpel senior tag Azt hiszem pl. az OOo 3.3-mal lett a calcban 1 millió sor támogatva, addig ott is a 65000 sor volt korlátozásként. Sajnos az biztos, hogy bizonyos szint felett az OOo már nem helyettesítője az MSO-nak. Persze amíg Marika megírja a meghívót a születésnapi partira, és ez a legtöbb, amit csinálni akar vele, addig tök mindegy. 
- 

audi100td nagyúr az ujabb network manager-ben pl. be lehet allitani, hogy ne hasznaljon a mobil net romaing-ot automatikusan külföldön, aztan lehet a regebien eleve ki volt kapcsolva alap beallitaskent, ebben nem vagyok biztos. meg ez megjegyzi ha kilövöm a wifi-t következö inditasnal is, nem kell minden bekapcsolasnal lekapcsolni, igaz csak aprosag, de azert jol jön de a lenyeg, nekem kell a unity  vagy gnome 3-mal is beernem, de az csak fedora 15-ben van, az meg nekem kezdö linuxosnak tul pöcsölös... vagy gnome 3-mal is beernem, de az csak fedora 15-ben van, az meg nekem kezdö linuxosnak tul pöcsölös...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vagy gnome 3-mal is beernem, de az csak fedora 15-ben van, az meg nekem kezdö linuxosnak tul pöcsölös...
 vagy gnome 3-mal is beernem, de az csak fedora 15-ben van, az meg nekem kezdö linuxosnak tul pöcsölös...