Hirdetés
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kínai tech-túra összefoglaló
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
"Én úgy oldottam meg, hogy beállítottam, hogy töltőre kapcsoljon be, így a dokk áram alá helyezése egyből indítja is a gépet"
uhhuhuuu, ez de jo otlet, koszonom szepen, ha jol emlekszem van ra beallitas a biosban

zsolti75: mi volt a bajod vele?
nekem most ez a main gepem es 4750u neha kicsit lehetett volna pattogosabb is. mivel kvazi desktop gepkent hasznalom ezert meret es a tobbi nem problema, ar/teljesitmenyben pedig igen combos.
itt mar tenyleg azt mondom hogy nem veszek eszre kulonbseget a vizhutott+OCzott 3600 asztali gepem es ekozott az esetek 95+ szazalekaban.
mindig van itthon par thinkpad eladasra, ha ha barhova kene vinnem laptopot -nem kell- akkor lekapok egy eladasra varo T/x szerias thinkpadet a polcrol -amirol ugy is van egy szuz clone imagem- es mar megyek is dolgomra.
-
HSM
félisten
Bocsánat, azt hiszem a sávok felezését összekevertem a TB sávokkal, ha jól látom a listát, DP módban minden sáv kimehet az 1.2-es gépeken, csak a Lenovo dokkok valamiért úgy tűnik mégsem engedik dual FHD fölé ezeket. (Mixed mode? Az is elvileg felez az USB3-nak dedikált sávok miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest