Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz vicze #107439 üzenetére

Ezt a mászás dolgot nem igazán értem... Mi fog mászni, és miért és hova. Akad itthon vagy 4db különböző generációjú T4xxx gép, belőle több, ami évek óta megvan, és egyiken se megy a trackpoint sehova.... :F

(#107440) TunerJoe: Én éppen ezért tiltom mindig az érintőpadot. Főleg ezek az újabb gigantikus szörnyűségek, gépelés közben a legkisebb rossz mozdulat, és már szanaszét garázdálkodta az ablakot, amiben éppen dolgoztam. :(( Trackpoint véletlenül sem tud ilyet.

(#107442) FoxiestFox: "Szerintem kihalnak a userek, akik igénylik, és rá fogunk cseszni."
    Én is ettől tartok sajnos, egyetértek a levezetéseddel is. :(

A billentyűzet hozzányúlás amúgy nekem még belefér kategóriás. Jobban preferálom a régi kiosztást, de a szigetesen jobban szeretek gépelni. Pedig én használom az említett navigálós hatos csoportot is. :K
    A szerelhetőség amúgy olyan téren ma is rendben van, hogy pl. a T460s is szuperül szerelhető, jól dokumentált.
    Amit még hozzátennék, a masszívság, megbízhatóság, és a jó hűtések is erősségei voltak, ezek is azért többnyire megmaradtak, legalábbis a mindenkori aktuális konzumer kategóriához képest határozottan. :K
    Szóval én látom előnyét a modern gépeknek is, mondom ezt úgy, hogy a korábbi T420 helyett már több, mint egy éve használok T460s-t.

(#107443) Apollyon: Van az is, frankó hatmagos procival, 12GB rammal, RX580 8GB VGA-val, gyors SSD-vel, 27" monitorral, mechanikus klaviatúrával, precíz gamer egérrel. A probléma csak annyi, hogy meglehetősen problémás (lenne) vele leülni pl. egy kávézóban, vagy bevinni az irodába. ;] :P

Új hozzászólás Aktív témák