- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51176 üzenetére
Kékhalál? Sosem kaptam még kékhalált. Orthos elő, érzésre belőni mindent (órajelet minden szorzóhoz) középtájra, aztán teszt mehet. 20 percig ha nem hibázik, mehet lentebb 2 egységgel. Ha akkor sem megint lentebb. Így kb. gyorsan lehet haladni, ha így hibázik eggyel feljebb, ha ott se jó akkor vissza az előző és done, készen vagyunk. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51171 üzenetére
core2 alatt mindet, bár tuti van pár egzotikus ami alatt nem. A legnagyobb veszélye, hogy elmegy 2-3 órád, mire belövöd a tutira pontos értékeket.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intelligencs #51168 üzenetére
Csalódtam a Kingstonban.
Mondjuk azt nem értem ez miért a Kingston sara, de áldja az Isten, hogy nem akkora a szarság mint régen, mikor asztaliban hetekig bújtunk mindent, mert bizonyos lapok nem ettek meg kb. semmilyen ramot.
metal01: P-s proci, szóval kb. mindent lehúzhatsz a minimumra, ha fagyna vagy szemetelne, akkor picit felfelé is mehet a dolog.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #50566 üzenetére
A kijelző nem zárt. De ha ki akar magával b@szni akkor csinálja csak úgy, hogy bemenjen bogár és por. Nekem a HTC-ben 4. kijelző van, mert beporosodott. Ki is cserélték minden alkalommal. Közben ugye szétnyírták a fél telót, így jelenleg egy komplett új telót nyúzok. Megérte nekik? Tippre nem. A kérdés inkább az: most akkor miért ennyire hülyék, hogy vágják a tökük alatt a fát?
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #50500 üzenetére
Mindkettő, a Precision az a workstationt jelenti Delléknél.
A Latitude meg az üzletit jelenti egyben, E5 a kisvállalat, E6 meg a legfullosabb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50205 üzenetére
10 ablak, 2 tervező progi, fordító, zene és bőven nem vagyok 100%-on. Ez egy egyetemi nap átlagban. Akinek ennél többre van igénye az ne subnotit vegyen. Nyilván aki századmásodperceket számol nyitásnál annak kell erősebb gép, nekem nem számít, elég idegbeteg van körülöttem nem akarok az lenni
Az egyszerűségre meg adblock, problem solved. Még nagy gépem is beakad némelyik oldalon annyira bűnösen szarul van írva. Nemár azért vegyek gépet, mert valaki nem tud kódolni, mert falnak is megyek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50203 üzenetére
SL9300-al tolom, sohasem volt gondom, még áramkör tervezésnél sem az akadásokkal vagy bármi mással. Ha meg kell vas itt a workstation quadroval, tegnap megdolgoztam vagy 200 képet meg 3 óra videót, tette a dolgát. És ez is lassan 4 éves vagy valami. SSD kell bele és kész, egy közepes i3 teljesítményével ha én ilyeneket csinálok akkor szerintem Pistunak is elég a vackaira. Szvsz.
Én nem akarom keverni a kettő stílust, adott célra van gépem. Egy ideje viszont az a trendi, hogy mindenbe i7 kell meg égig érő paszuly. Értelme nem tudom mi van, régen míg nem kellett vakítani a napszemüveges mókusokat még tudtak kategóriákat elkülöníteni. Ma már nem nagyon. Sajna.lapa: Egy akksifejlesztés kéne mindössze. Akkor maxi boldog lennék.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50200 üzenetére
Már hogyne lenne brutál. Lehet, hogy alapból keveset eszik, de a grafika 5x erősebb, mint kellene, a proci teljesítmény meg vagy 10x. Feleslegesen sok. Amit ki kell fizetni, mert ugye kicsi procikat eddig sem raktak a gépekbe üzleti fronton, i5 meg i7 és ennyi. i3 az már nem. Na ez az én bajom. Meg a hülye konfigolások, rendes kijelzőhöz kell a bika belső, integrált mellé alig adnak ilyesmit stb stb.
No ez az én gondom. És ez vonatkozik mindhárom nagy gyártóra. Ha létezne hardveres patchelés, sokan elolvadnánk szerintem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50198 üzenetére
Irreálisan feleslegesen erős procikat raknak subnotikba is. Plusz azért mindig sikerül rajtuk elcseszni valamit. Mondjuk a kijelzőt, meg mondjuk egy csomó mást is. Olyan 5-6000 ezer gépet van módom átnézni és jelenleg nincs olyan amire tudnám cserélni az x200s-t ami nevetséges. Nagyon.
-
Tikakukac
titán
válasz
norbyone #50155 üzenetére
Hát én is őszinte leszek hozzád, win7 fut a HP-n FX570-em van, egész nap verettem a gépnek, mint a süket, és így sem bírtam kifogyni 256-ból, közelében nem jártam, pedig már bőven arra használtam a masinát amire a workstationokat tervezték.
Nem lehet, hogy ott más a gond?
Az meg nyilván relatív mi az erős, azt a karit a Haswelles integráltak alapjáraton pihenve eszik reggelire, de már az 5 éves ex HP-m is szanaszét verte volna. Gépcsere a megoldás. Ram az így nem átpakolható dolog.
-
Tikakukac
titán
Azért remélem kiérezted a szarkazmust az első feléből, mert raktam bele bőven. Nyilván nem fogok 5 vinyóból piaci elemzést művelni.
Én is boldogan használok 1 darab 4.3-as seagate-et a maga tizen nem tudom hány évével. Ez eddig is csak szerencse kérdése volt, más kérdés, hogy manapság csinálnak olyan fosos vinyókat, hogy öröm nézni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #50101 üzenetére
Kifingott 5 vinyóm az elmúlt 3 hónapban. A 2 SSD közül meg egy sem. Nesze statisztika. Az van, hogy a HP-ba én konkrétan soha a büdösbe nem rakok semmi mást, mert a hajam letépem a tesztgép HDD-jétől, annyira lassú.
-
Tikakukac
titán
Ilyen számok mellett ez csak azt jelenti, hogy nincs miről beszélni, akksi reset meg egyéb kacifántolás arra jó, hogy nyugtasson a lelken, hogy nem egy ótvar akksi felett ül az ember. Pedig dehogynem.
Az én kérdésem inkább csak annyi: ha ezt le tudták gyártani 6 évvel ezelőtt ilyenre, akkor miért kell hátast veretni egy mai akksi előtt? Mert tud negyed ennyit?
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #49948 üzenetére
TP-ben nem tudom, a HP annyit nem tud, valahol 87-nél állt meg mikor néztem, igaz, ez teljesen kitakarítva volt, és max 20 fokos szobában.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #49944 üzenetére
HP-mat rev2-vel vettem, 2009-es gyártással. Ettől függetlenül alfánál ott volt egy a 4-ből amire BGA volt ráírva egy cetlire. Szóval hát ennyit erről.
90 fokot meg ez sem tud, pedig szinte totál full a konfig.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #49942 üzenetére
Nem a hűtéssel függ össze a dolog. Fagyaszthatod is, PS3-at is moddoltak össze vissza, ugyanúgy felvált a chip. Ez van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intelligencs #49171 üzenetére
Nem tudok róla, hogy 2 tápos lenne, 1 táp jár szerintem máskor is, a munkahelyi az más szvsz.
A többi meg próba cseresznye
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #49029 üzenetére
Type B kellene. Vagyis csak a belső kis dolog mert arról tört le a kis pöcök. A poén: rénézásre egyforma amúgy, sőt, azt hiszed le is tudod cserélni, aztán mikor összerakod őket akkor: hát barátom nagyon nem
Tegnap lakótárs 20 percen keresztól röhögött, mert megállás nélkül szentségeltem.
Kis tesztelésér kaptam powerp4 fórumtárstól egy rossz tabletből, ha valakinek a kék gumikupakoshoz kell valami szóljon és adok belőle, azért van
-
Tikakukac
titán
Kedves Lenovo bekaphatod, hogy végre sikerült a föld alól előszedni egy elcseszett x200 billzetet és más a mechanika alatta, mint az enyém. Dühömben rendeltem 500-ér 1 darab gombot, pusztuljanak meg.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48997 üzenetére
Szoppantottam már enyhe melegedős PS3-mal olyat, hogy szétszedés után kiderült, szanaszét van cseszve és úgy van grátisz cuccokkal ráfeszítve a hűtő a lapra, ami így el is hajolt és gyakorlatilag az imádság tartotta működésben. Én sosem szerettem az ilyeneket, írok egy listát mi mennyibe lenne, ha megéri akkor elhozom és elbontom, és lesz bazár
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48994 üzenetére
Jelenesetben te képviseled az optimista, hatalmas vétel oldalt.
Én meg inkább azt mondom bontsa el valaki, nagyon gyorsan elmenne szinte mindene, és lehet még így is kijönne nullszaldósra. Szerintem ha az összes "kishiba" lyukra futásomra eltolt kilométerek után forintokban kapnék térítést, már milliomos lennék. Sajnos nem lehet vétel előtt atomjaira bontani, megnézném azért én belülről a dolgokat, mindig a csomagolás rejti az érdekességeket, lásd tegnapi esetem a HP-val, ami nem azért melegszik, mert fűt a hardver, hanem mert a vezérlő alig bírja az SSD tempót és forr, szóval mókolás lesz
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48947 üzenetére
Jaja, tényleg szép árban és minőségben is.
Telón is mutatta a srác, jó ott is, de mondjuk oda én a Shieldz féle fóliákat használom, ami igaz nem mattos, de olyan ellenálló, hogy hihetetlen, új telóra is itt van 1 héten belül
Meg ugye ez a mattos dolog vastagabb is, és nem vagyok benne biztos a Sensation szanaszét hajlított üvegén megmaradna-e
-
Tikakukac
titán
Narancsos fluoreszkálós matricakészlet is felugrott. Nagyon pofás, és tényleg remekül látszik félhomályban is minden.
-
Tikakukac
titán
válasz
parkasz #48930 üzenetére
Hát, miután a fél ebay-t összerendeltem szóltam a magyarországi egyik legnagyobb ilyen fóliaforgalmazójának, hogy mi a téma és olyan 2 hét alatt meg is jött a cucc, átvettem aztán most felpakoltam. Totál pontos, nagyon szépen odatapadt, 1-2 szöszt szedtem ki ragasztóval közben, de tényleg 100%-os. Még a fluoreszkálós matricakészletet kell feldobni, meg beszélni egy bontós tulajjal akitől jön 1-2 alkatrész és akkor elviekben a gép bevetésre kész. Meg kéne egy sim kari a modemhez, mert a telós az nem jó neki.
-
Tikakukac
titán
2-3 hónap után végre lett matt fólia, hamarosan felkerül. Nevetséges. Még 1 darab lesz, a srác 2-t hozatott.Méretpontos, erre csinálták.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #48824 üzenetére
Kockázat mindenben van. Ha valaki kisbaltával akart z500-at bontani az necces, de egy rendes csavarozós TP max időigényes, de ha figyelsz a dolgokra nem gáz, mert ez is csak egy legó.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #48436 üzenetére
Drágaság az olyan kábel.
Áhá megvan a kulcsszó, akkor az is megúszható 6 dolcsiból. Állat.
audi100td: Az asztalon van hely, de én szeretném ha a csati után is maradna és ne az a bigyó tartaná el az egészet a faltól. Dokkon hátul vannak a csatik pont azért, hogy ne zavarjon és ott hátul menjenek mindenfelé. Sima HDMI annyival van előrébb, hogy minusz 6 centit adna a falig. No ezt itt a baj kéremalássan. -
Tikakukac
titán
Megjött a 4k-ért boltolt modem. Tök zsír meg minden. Ráparáztam a driverekre, semmi értelme nem volt. Win7 eszközkezelőben szépen kijelöltem a felsorolásból a saját driverét, aztán update és csók a családnak. Remélem megy a GPS is, mindjárt dugunk simet is bele. Ennyiért atom bolt volt.
-
Tikakukac
titán
Rajta leszek
Gyakorlatilag a vidkarikon borul minden, a HP-t venném meg azonnal, de az az FX kísértős...
Mindegy, holnap megyek és T400-D630C-8510W-E6400 összehasonlítás lesz, fincsa
És basszus elgondolkodtam megint konzumer gépen, kicsit frissebb hardverrel. Tényleg mindegy mennyi üzleti gép megy át az ember kezében, azok a számok mocskos dolgok. De dokk az kell, az állat
Már én is pingelem azt a gépet. Majd kiderül. De már a hirdetés minősége is olyan, hogy azt a gépet nem venném.
-
Tikakukac
titán
Az eladóval nincs, gond, vettem én már újonctól is 3 napos reggel 80k-ért gépet
A gépről érdekelne, hogy milyen dolgok azok, főleg ennél a switch-es karis modellnél, amikre jó lenne keresni meg olvasni. Nyilván volt nálam T400 is, de élettársi kapcsolatban akkor nem gondolkoztam
A paraméterek nekem jónak tűnnek, extrém elhalást sem olvastam, mint mondjuk a 8510w-nél, ami meg mondjuk batár, cserébe odaver rendesen belsőben -
Tikakukac
titán
Minden kérek róla, amit tudsz
Amiért inkább TP-t vennék az az, hogy már van minden a családban a TP-hez, dokk, autós töltő meg ami kell, így könnyű lenne ide-oda toszigálni, ha kellene. De valószínűleg 90-ban dokkban lenne asztalon hajtva.
Trükk-tipp-vélemény-más javaslat jöhet, mindent szívesen fogadok
audi100td: Felbontás nem szempont. 24" FHD moncsin megy minden, az x200s is dokkon van és arról vagyok. Csak kéne egy második gép, asztalit meg már nem lávcsizom
Chaser: Íme mazsolázz. Kijelző nem szempont, akksi sem, HP-ban sem volt soha, most a másik TP is akksi nélkül van, ezek nem lényegesek. Volt, hogy 3 hónapig meg sem mozdítottam a gépet a hűtőn
-
Tikakukac
titán
Véleményezést kérek: T400-ról, T9600-as prockóval, ATI karival minden más földi jóval.
Mi pénzt adnátok érte, és érdemes-e beleugranom. Kéne egy DTR gép, és ez úgy árban és teljesítményben elegendőnek tűnik, de kilátásban van még pár gép. -
Tikakukac
titán
Még szép, hogy nem ők írták, te sem nagyon szeretnéd, hogy ilyen szinten belepiszkáljanak. És nem vághatja haza, fizikai védelem van, így bármit is csinálsz az a gép le fog kapcsolni. Mondjuk ha venti nélkül nekiállsz videót vágni 10 órán át az ágyban. Reális.
Nem, nem lehet gyárilag megoldani, tudtommal senki más sem oldotta meg. Semmilyen kategóriában.
Örülj, hogy ezek a legnagyobb csalódásaid. Ezek már olyan apró dolgok, amiért nagyon sok géptulaj kezét adná. Ha Te csalódásnak élsz meg ilyeneket akkor ne válts gépet, mert akkor azt földhöz is vágod majd.
-
Tikakukac
titán
válasz
atesss #48215 üzenetére
Igen. Ezek az eredeti dolgok, főleg ventinél meg hűtőnél elég macerásak. T60 és társaiknál volt itt róla szó, hogy 4. alkalomra már rendesen be is ment a hűtő és a venti is működött szabályozva.
Bármi. Nekem pölö a thinklight ment el, mert a kijelző nyomkodás elvagdalta szépen a fóliakábelt, így az extra forrasztás és gányolás. És ez egy nagyon megkímélt gép ahhoz képest, amit én láttam a másikról. Innentől meg, hogy ki mit és hogyan mozdított meg feszített Isten sem tudja megmondani. Ezért nem veszek/vettem sose látványosan törött gépet. Plusz 1 faktor.
-
Tikakukac
titán
válasz
atesss #48203 üzenetére
Volt már elég durci szopóka a hűtőkkel ventikkel, szóval ha az tényleg genuine akkor ok, ha nem akkor indul a buli.
A ház meg olyan amilyen, ha életed végéig megtartod nem gáz, eladásnál meg hát vagy kell valakinek vagy nem. De általában inkább nem.Mondom ezekkel nincs semmi gond, de a látványosan tört gépek kaptak rendesen, így az orosz rulett indul. Ettől még lehet baromi jó vétel. Csak huzatos.
-
Tikakukac
titán
Nos, megjött a létező legtutibb ötlet fóliára: a legnagyobb magyar forgalmazó, és ipari minőségű 3 rétegű cucc, típusra gyártva, 4k.
Tekintve, hogy 3 rendelésemből mindegyik sz@r volt ebayről és itthon is kamuznak, így ez maradt. 1-2 héten belül megyek és kipróbáljuk, ha jó, akkor hozhatom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen autót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest