Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Csak azt szerettem volna, ha 38°C-os cpu-nál ne menjen a ventillátor ~3300rpm-el (ami azért elég zajos este/éjszaka a csendben). De akkor ez nem kivitelezhető a tpfan nélkül. Ha van fizikai védelem akkor okés, ezt nem tudtam. Este felteszem, meglátjuk milyen lesz. Azért van pár apró dolog, ami pl. R400 (ami nem "igazi" TP sokak szerint) után "szokatlan" volt. Ez a ventillátorzaj, már írtam nemrég a DC jack dugó 'lazasága' a gépben, hangszóró minősége, 6cellás akksi 2-3mm es 'holtjátéka'. Nekem ezek tűntek fel így pár nap használat után. De hogy valami pozitív is legyen: a thinklight már nem a szemembe világít hanem tényleg a bill.-re.

-
YumeD
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Sőt, még igy is limitált a dolog, az EC piszkálása nélkül max. előre definiált "Fan level"-t adhatsz meg, konkrét RPM-et nem
Aki meg olyan retardált (mint én
) hogy az EC-t piszkálja, az úgy is tudja mit csinál és vállalja a felelősséget. Amúgy személy szerint én örülök, hogy ezek a vasak ilyen szinten vannak supportálva külső közösségek / "buherátorok" által, mert legalább ott a szabad akarat lehetősége, hogy bevállalod vagy sem 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bestbuy játékok
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) hogy az EC-t piszkálja, az úgy is tudja mit csinál és vállalja a felelősséget. Amúgy személy szerint én örülök, hogy ezek a vasak ilyen szinten vannak supportálva külső közösségek / "buherátorok" által, mert legalább ott a szabad akarat lehetősége, hogy bevállalod vagy sem