- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
Az akku miatt panaszkodók be szokták kapcsolni a Power Manegerben az akkukímélést?
-
franc0
őstag
Mi kemény ez a Lenovo hordozható monitor.
Bár az ára kicsit húzós, nem? -
franc0
őstag
válasz
buvartacsko #28391 üzenetére
Már te is elismerted, hogy anno a Lenovo hivatalos oldalán is rendelhető volt. Tudom, én is láttam. Be van listázva egy rakat webshopban (főleg lengyelekben, de találtam osztrákban is). Most már igazán bevallhatnád. Mondjuk mi már továbbléptünk.
Rakjuk le eléd, beszarás. Engem meg ezzel egyidőben a szomszéd szobában elégítsen ki orálisan az andzselinadzsoli. Hát lefosom magam, tényleg.
-
franc0
őstag
válasz
buvartacsko #28385 üzenetére
Legalább gugliznál rá mielőtt ilyen karakánul kijelented... imádom az ilyet.
i5 2537M-mel lehet kapni X220-at (habár már nem gyártják)
És nem, az első hozzászólásban lévő pdf nem szentírás.Abban igazad van, hogy hülyeség azt venni, én is ezt mondtam, de nem hiszik el.
-
franc0
őstag
-
franc0
őstag
válasz
Dr. Akula #28362 üzenetére
A Sandy Bridge prociknak nagyon fejlett az energiamenedzsmentje. Nem véletlen, hogy nagy ugrás van akkuidőben még az Arrandale-hez képest is.
Az i3-as HP-m idle kb 9W-ot eszik merevlemezzel... ha meg a max fogyasztást akarod lekorlátozni, beállítod a Power Managerben és kész. Így legalább van tartalék kakaó is, ha az kéne.@sutszi
Nem csak a gyári garos gépek a jók, hanem azok is amiket többszörösen bizonyított eladók adnak el -
franc0
őstag
-
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #27789 üzenetére
Vagy kilőheted a BIOS-ban is.
-
franc0
őstag
válasz
g.gergo #27753 üzenetére
Sima DDR3 notiram kell bele.
Én ezt ajánlom. -
franc0
őstag
válasz
franc0 #27709 üzenetére
No végigjátszottam.
Alapállapot: Win7 Prof X64, minden un. fontos frissítés telepítve.
System updateből először feltettem a Power Managert. Ez automatice felteszi az OSD-t és a power manager drivert is.
Ekkor működik a hangerő és a ThinkLight OSD, de a fényerőé nem.
Ezután ha felteszem a VGA drivert, megjavul a fényerő OSD, viszont belép a képernyő elsötétedése, ha lehúzom/rádugom a töltőt.
A wifi gondért a wifi driver volt felelős, így használom a Wines drivert. A jó hír, hogy vezérlőpultos uninstall normálisan visszaállítja az előző állapotot.tldr: választani kell. Vagy nincs fényerő OSD, vagy elsötétül a kép ha változik az áramforrás.
Részemről megvagyok fényerő OSD nélkül. -
franc0
őstag
válasz
azbest #27704 üzenetére
Legfrissebb Inteles driver volt fenn, azzal volt ilyen. Aztán kipróbáltam két régebbit, azzal is csinálta.
Most egy sebtiben újrahúzott full nyers Win7 alól pötyögök már, minden rendben. Majd ha lesz időm hétvégén, szépen egyesével teszek fel mindent, így megkeresem a bűnöst. -
franc0
őstag
válasz
^Clown #27702 üzenetére
Mindent úgy csináltam, ahogy máskor is szoktam.
Egyébként újratelepítés előtt a fényerő OSD-je nem ment (minden más igen). Most megy minden. Szóval vannak ilyen anomáliák, amiket nehezen vesz be a gyomrom.
Viszont nagyon nincs kedvem újrahúzni a rendszert hatszor, hátha bejön a nyertes kombi. SSD miatt meg főleg nem... -
franc0
őstag
Újratelepítettem az X200-at SSD csere miatt.
Most ha lehúzom a töltőt, elsötétül a kijelző egy pillanatra. Ha visszadugom, ugyanez. Ezzel tudnék együtt élni, a T61-em is ilyen volt.
Nade eddig ez a gép ezt nem csinálta. Ez most mi a pék? -
franc0
őstag
válasz
Psychonaut #27534 üzenetére
Nekem van egy jó indokom: a jogtiszta példányom egy 64 bites Pro
-
franc0
őstag
Jó a lista. Viszont szerintem a T7200-ra érdemes koncentrálni.
Mondjuk amiket felsorolt, hát nem tudom... Csomó utánajárás (idő=pénz), plusz zseton is... 45-öt kapna a mostani gépéért, és néznék valamit helyette.
Alfának pl most van 75K-ért Latitude E6400-a, azért az elég jó. (de azért ne dobjatok ki a topikból -
franc0
őstag
válasz
Psychonaut #27493 üzenetére
Ott a pont, szerintem magától értetődő. A caddy visszafogná az SSD-t.
-
franc0
őstag
válasz
becenevem #27490 üzenetére
Ilyen kell neked. Jó az utángyártott is. Teljesen átlagos notebook merevlemez kell bele (SATA, 2,5", 9,5mm)
-
franc0
őstag
Itt az van, hogy csak a gyári FRU-val rendelkező vinyókat értik "támogatott hardver" alatt.
Tehát ha az eredeti, géphez kapott vinyód szarik be, azt cserélik. Minden mást oda kell vinned, ahol vetted.
Itt most vagy extrém balszerencsés vagy, vagy tényleg van a gépeddel valami. Viszont a szerviz szerintem lusta és szarik rá, mivel nem gyári hardverrel használtad és ezt ott már tudják. Mondjuk szerintem nem teljesen jogtalanul
Javaslat: használd pár hétig a gyári vinyót, ha tovább nyírja akkor vidd el egy másik szervizbe. -
franc0
őstag
válasz
!Overdose! #27445 üzenetére
Ilyen Kingston SSD van benne.
-
franc0
őstag
Ismét eladó az a T400s, amit anno visszavittem az iponba.
Ha megjavították, akkor jó vétel. Ha valaki gondolkodik rajta, így érdemes:
- megrendelésnél személyes átvételt kell kérni (csak kp-val lehet fizetni ilyenkor)
- sajnos előbb kell fizetni és csak utána lehet megnézni a terméket
- a helyszínen átvétel előtt kibontani, megnézni
- ha nem felel meg, a pénztárnál visszaadják a pénzt
Tapasztalat, más termékkel már jártam így.
Viszont amikor a T400s-t csak következő munkanap vittem vissza, 4 hétig ültek a pénzen utalás előtt. -
franc0
őstag
válasz
gulliver123 #27260 üzenetére
ITT a leírás.
-
franc0
őstag
Próbálom beizzítani az FPR-t, hogy ne csak windows logonhoz működjön, hanem akár pl a prohardver bejelentkezéshez (vágom hogy csak IE és FF alatt megy).
Ez itt hogy is megy pontosan? FPR szoft, CSS és pwd manager fenn van, de nem igazodom el. (céges HP-n mondjuk ment minden elsőre magától....) -
franc0
őstag
Azt kell mondjam, már értem miért rajonganak itt sokan az X szériáért
Eddig használtam a következőket: T60 14", T61 14" 4:3, T61 14" wide, T400, T400s, T410.
Ez az X200 messze túltesz mindenen, imádom -
franc0
őstag
-
franc0
őstag
Hirtelen felindulásból sikerült vennem egy X200-at és egy Samsung 830 SSD-t bele. Délután ötkor még csak nem is gondoltam ilyesmire, dehát pörög az élet
NFL+sör közben be is izzítomTényleg nagyon ott van ez az X200. Mielőtt kérdeznétek, CCFL ^^
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #26996 üzenetére
Egyetértek.
Azért álljon már meg a násznép, az X200 2008 júliusában debütált...
3 éves laptopért én nem adnék 100-nál többet.Egy X200-ra én is vevő lennék, de teljesen el vannak szállva az árak.
-
franc0
őstag
válasz
soldi3r #26941 üzenetére
Már egyszer leírtam érthetően, ezúttal linkelek is: olvasd át alaposan
Alul vannak grafikonok is. -
-
franc0
őstag
Azt most nem tudom abban a progiban mit ír ki azon a helyen, de a vinyó tárolja a S.M.A.R.T. adatoknál többek között a hőmérséklet adatokat.
-
franc0
őstag
-
franc0
őstag
HIMYM S06E04-ben is van TP, pedig ott végig Apple gépek szoktak lenni.
-
franc0
őstag
És T60-hoz honnan tudok szerválni gyári hatcellás akkut?
Vettem egy gépet a héten, minden fasza volt, Win 2,5 órát írt. Használat közben aztán hirtelen leugrik 10% körülre. Gondolom cellahiba. Most formázom, de sokat nem remélek tőle. -
franc0
őstag
Srácok, nincs valakinek elfekvőben ATI-s T60-hoz hűtője?
Befigyelt a kerregés. -
franc0
őstag
X201-be is megy mSATA SSD, vagy ez csak X220-tól kezdve él?
-
franc0
őstag
Srácok, van nagyfelbontású T60-as Intel VGA-val?
-
franc0
őstag
válasz
rgeorge #25888 üzenetére
Ez a hsz értelmezhetetlen, elírtad valahol.
2,5" SSD-hez ha adnak is keretet, 3,5" keretet adnak, hogy be tudd csavarozni asztali gépbe.
Az átlagos notiHDD 9,5mm magas. 12,5mm magasak a nagyon nagy kapacitású modellek.Az Intel SSD-kben az a jó, hogy gyárilag 7mm-esek, de van rajtuk egy lecsavarozható gumikeret, ami miatt 9,5mm-esek.
-
franc0
őstag
Jókat mosolygok itt magamban a hőmérsékletpara miatt.
Én már megtanultam, laptopból csak full Intel. Grafika főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged