- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hölgyek/Urak íme a lehetőség.
Írni kéne kérdéseket, lehetőleg angolul és elviekben fel lesz téve a TP atyaúristennek. Szinte nem is tudom hol kezdjem
-
Tikakukac
titán
Nincs, a jobb felbontású IPS származékok majd X240-től vannak. Ja és nem, az életben nem faragható át, képarány miatt sem.
Ezt mire x201-be rakod fényes lesz amit matt fóliával mattíthatsz vissza, akár mintha gyári plexis lenne csak üveglap nélkül. Vagy van gyári matt is. Ára annak horror. Géped ára kb.
Jha és kell majd inverter és szalagkábel is, mert ez nem ledes.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72867 üzenetére
Acer, Asus, Dell, Toshiba, Lenovo
Csak így amikből eszembe jutottak az elmúlt évből. Ezekből nem 1 volt ahol fejlesztőt is kaptunk a hiba detektálásához és javításához. Bukó.
HSM: Itt leginkább AMD és driver a baj.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72865 üzenetére
Hát mi tapasztalunk, főleg én aki általában megkapja a legújabb gépeket, hogy nézzem meg mit kezdjünk vele. Ha brutálisan durva káromkodás láncokat kell kihozni a szervizesekből, csak a vörösöket ajánlom.
Mikor úgy fut ki egy gép, hogy nem tudja még mindig senki megoldani az itt-ott hulló tetúrákat és beragadós vidkarit...hát ott nincs mit tenni. Bízol benne, hogy az ügyfélnek így is jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72863 üzenetére
Csomagolják nyugodtan, hogy a küszöbön be nem jön az hét szentség.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72861 üzenetére
Kiindulva mekkora hihetetlen szopóág van mindig az AMD-s notikkal, nem is csoda.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72827 üzenetére
Óóó, milyen csoda is lenne. Poénból veszi szerinted mindenki a dokkokat tripla annyiért?
-
Tikakukac
titán
válasz
beloadjoker #72785 üzenetére
Nekem van x200 billzetem, csak ugye esélyesen nem jó, mert ez fehér kupakos.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72750 üzenetére
Akarod mondani az sem. Alfánál ugyanúgy álltak a ledöglöttek a nagyjából legutolsó kiadásokból is.
-
Tikakukac
titán
válasz
adorjant #72743 üzenetére
Sima. De marha mindegy, mert az L-el is megy. Haswellbe is raktam sima ramot 1 hónap után sem volt még baja.
Chaser: Volt már előtte is néhányban, legalábbis mikor bontogattuk a gépeket akkor Ivy alatt is belefutottunk párszor. De annyira mindegy, hogy tényleg. Sima szerintem rakin nem is nagyon van, megy mindenbe L és csók.
-
Tikakukac
titán
Érezni vagy sem, járattam asztalit vinyóval, a picasa mikor indexelt nekem 30 percet és 15%-nál járt toltam is befele a kötetbe vissza az SSD-t. Nem csak rendszertelepítés az élet.
Ha nem akarod széthasználni ne vedd meg. Semmit sem. A HDD-t meg pörgeted és ütöd-vágod a fejet a brutális véletlen olvasás-írással. Most ha ez jobb, te tudod. Csak arra nincs mérőszám amit odatol a sentinel, ehhez meg van. A venti kopik, a billzet szintén, mi meg öregszünk. Ezek tények és le kell nyelni.
-
Tikakukac
titán
4670k asztaliban, notiban meg amit akarsz szó szerint. Az első dolog ami kirepül a gépekből a HDD. Már egy tesztkörnyezet kiszenvedése is gyilkos vinyóval, használatban pedig annyira leüti az élményt ez a tányéros szutyok, hogy nem konkrét procigyilkos dolgokra használva ilyen alapon egy rendes i3 és 4 magos i7 között nem lenne difi. Pedig van, nem kevés.
Ez az SSD kímélés meg olyan, mint traktorgumit húzni szex előtt. Fusiondriveban van a 830, cache-ként megy kb. amit ott kap azt nem köszöni meg. De marhára nem is érdekel. 3 év gari van, évente 6k-ba kerül max, backup van nonstop. Ilyen alapon a kocsival nem állok ki a garázsból mert úgyis kopik meg karcolódik meg stb. az a dolga, azért vettük, használati tárgy.
-
Tikakukac
titán
Ha nálad a +4GB ram leüti az SSD-t, akkor bizony pedig ott baja van vagy az SSD-nek vagy a stoppered nem úgy működik vagy nem tudom.
Merem ezt úgy mondani, hogy i3-i5-i7 procis notikon 4 féle SSD-SSHD-HDD volt teszt alatt, és az asztalim is ki lett mérve mindenféle ram-háttértár-fusion drive megoldással.
Nem a levegőből szívom ki ezeket.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72570 üzenetére
Nézni kell és kérdezni. Mindig van egy jó vétel, földrajzi gondok vannak a legtöbb esetben.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72544 üzenetére
Hát ha jó valamire tartsd meg.
Feenyx: Ez nem ajtó sajnos, hogy állítgassuk. Ez így hulladék. Ha a ház szutyok akkor főleg cserések, ha a zsanér akkor is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72541 üzenetére
Nagyker nettót tudok, ott az akksik olyan 16-20k körül vannak.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72539 üzenetére
Utángyártottak, azon belül passzolom. Egyik fos másik fosabb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72537 üzenetére
Hát rendelek én neked zsír újat, de annak ára van. 2 nap alatt kezedben számlával mindennel és garantáltam eredeti. Csak nem fizeted ki
Aprót nézd ha van akkor van ha nem, akkor be kell rendelni azt csók.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72534 üzenetére
Ja.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72530 üzenetére
Hát, megnézed mennyit eszik a gép. Megnézed mennyi az elviekben 100-as töltés. És egyszerű logika kiadja, hogy mennyit kellene mennie úgy azon a terhelésen vagy alapon. Ha hamarabb kapcsol akkor az disznó.
-
Tikakukac
titán
Soha az életben nem találkoztam még kirázódott csavarral. Ekkora menetemelkedéssel fogalmam sincs mit kéne tenni egy géppel, hogy abból kijöjjön egy csavar. Egyáltalán megmozduljon.
Ha csavar kiesik vagy elhagyódik ott vagy a hüvely volt elnyírva vagy a csavar lett félretekerve vagy be sem tekerve. Be is verne rendesen ha ilyen sűrűség mellett is nekiállna csavar kijönni. Nem 1000wattos hangfal ez, hogy rezegjen.
-
Tikakukac
titán
Semmit nem műveltek. Ezeket én bontom ki és használom, ezért van az, hogy az új és használt között igencsak tudok különbséget méricskélni
Nem kell koszos, fogsz egy alkoholban mosott ecsetet, szétkapod a gépet, átfésülöd vele és a fehér ecset fekete lesz. Amit nem látsz elsőre az ott van.
Engem az érdekel milyen gondot okoz a kivett és visszatett csavar. Merthogy Dell márkaszerviz sem új csavarokat tesz be az is ziher és ha valaki, akkor ők szeretnének megelőzni későbbi hibákat, mert így is úsznak a melcsiben.
Továbbá a billzet kivételéhez is ki kell venni pár csavart tehát mindenképpen kell még több. Ezért írtam a nyomatékkal lehúzást is, hogy ha már új csavarokat rakunk be, akkor ne kézzel huzigáljuk már meg, hanem adjunk az érzésnek és legyünk akkor kőprofik, mert így csak kontárkodás.
-
Tikakukac
titán
Hát.
Nálam 2-3 hétig vannak zsír új gépek. Te azt nem akarod tudni a 3. hét után mi ment ki a probookból, ami otthon volt használva asztal és ágy között max.
Fogod te azt szétszedni, max 3 év után látod meg, hogy kreténvastag por van a lapon és innen-onnan bemásztak apró pormacskák.
Ezért mondom, hogy van a maximalista és a van a túlgondolás. Na te már utóbbit teszed. Ha ennyire profi akarsz lenni akkor remélem tudod, hogy mindegyik csavart nyomatékra kell lehúzni...
-
Tikakukac
titán
Ahham írja. Hát hogyne írná. Ugyan már, legyünk realisták, a dolgok nem így mennek. Van motorgyárban ismerős, ő mondott érdekességeket hogyan működik a ki mit mibe rak és miért dolog. Ami nem üti a mércét és kihullik de szinte olyan azt megkapják és aztán veszed te. Eredetinek eredeti csak milyen eredeti.
-
-
Tikakukac
titán
Új csavar mi, hogy mi? Neeeeheeem
Az b@szna még be ha neked 1-2 kitekeréstől lemenne a menet a csavarról meg a hüvelyekről, az már igen tré lenne 80k-s új gépektől is.
Amire te gondolsz azt úgy hívják, hogy mondjuk hengerfej tőcsavar. Azt ha egyszer nyomatékkal lehúzod és kitekered utána csere. De azért el ne képzeld már, hogy ez laptopnál is így megy
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72426 üzenetére
Sehogy. Nem én voltam. Rakiban állós gép lehetett, totál lecsutkázva az akksi pedig elég instabil és kezdődik az összeomlás. Volt már nálam tizenciklusos akksi is ami full kuka lett.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72422 üzenetére
Ebben meg van 32
-
Tikakukac
titán
válasz
Feralheart #72418 üzenetére
1-2 reset kell neki. Nekem is volt 100%-os akksim, 6 reset után lett 16%-os. De az tényleg annyi
-
Tikakukac
titán
válasz
rgeorge #72207 üzenetére
Sajnos nem, ez egy valami durván poros helyen tartott gép volt, amiben megindult az élet, a 15"-os T400 szerintem makulátlan lehet...
Aggregátor: Inkább ez legyen, mint az a K52 amit hoztak. Tengernyi por és mocsok, valamint a gép szó szerint a kukába való, nem tudom lehet-e ebből bármit összerakni. Elporladt kb. ahogy van.
Itt az említett T400 egyébként.
-
Tikakukac
titán
Napi kaland: T400-ból egy kispók kiszaladt.
-
Tikakukac
titán
Aki igazán ritka gépet akar venni ajánlom aprón a 15"-os T400-at. Tuti nincs még egy az országban.
-
Tikakukac
titán
Túléli nem gond, meg hidd el, iszonyatosan meg vannak vigyázva a gépeim. Csak annyira nincs kedvem figyelni rá, ha odaverem, hát odaverem, szeretem a rat style-t, egy ütött-kopott, de belül tökéletes gép kéne nekem. Mert elhasználni sajnálom őket igazán.
soldi3r: Tudom, én is figyelem a dolgokat, mai napig nem láttam annyiért x220-at, mint vettem anno. Mondjuk álom, hogy olcsóbban kapok, már az is alkatrész ár felében volt.
Mindegy, 1-2 év és csak lesz valami lerongált, na azt megcsináljuk
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #72125 üzenetére
Romos x220-ba nyúlj bele, meg is veszem. Kopás és törésmentes nem érdekel, lapja legyen rendbe, meg a legtöbb belseje ne hiányozzon. Múltkor lehülyézett az eladó minek nekem ilyen. Mondom mert amit te eladsz is így fognak kinézni, akkor meg miért fizessek érte? Hümmögött
-
Tikakukac
titán
8510W-m is volt. Azokban is volt ilyen, rev2 és 2009-es számokkal is ugyanúgy haltak le mint állat. Nem megoldás. Amiben ilyen van minél tempósabban piacra vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest