- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #79506 üzenetére
A mostani Irisek baromi erősek pl.
-
Tikakukac
titán
válasz
daninet #79481 üzenetére
Ott a win8 akkor.
Ha nincs vele gond nincs probléma, használd. Stoppert indítsd el és a szopással töltött perceket váltsd át minden másba amit megtehettél volna. Ha belefér és szereted ezt csinálni foglalkozz szervizeléssel ott is ugyanez megy, csak fizetnek is érte.
Aggregátor: Programozó lakótárs szokta volt mondani: addig minden jó amíg nem olyan részegységet hívsz meg ami viszont sz@r. Te még nem találtad meg a saját részedet, ami késik nem múlik, nálam már van tarcsiban szép lista
-
Tikakukac
titán
válasz
daninet #79476 üzenetére
Valami ötlet?
Van, kényszeres frissítések elfelejtése, normális működő dolgok nem "megjavítása".
Ha a Synaptic hibája attól fog működni? Nem. A Win topikban mindig az a lényeg, hogy a rendszer állati tök jó, a hülye mindig a driverkészítő, a hardvergyártó vagy a user, hogy mer venni bármit is. Olyan kis ügyesen tud az MS mindig előrerakott gépeket drivereztetni a gyártóval összeboronálva, annyira nem nagy munka ezekből listázni és kirakni.
Jó, tudom, a lopott gépek adatbázis szinten millió dollárba kerülnének szintén, meg micsoda munka meg izé és akkor a plusz költségek, hát ez brrr. Szóval inkább mindegy, ha lopott gépet gariznál sn alapján simán legarizzák azt is. És ezt nem kicsi márka, nem kicsit nagyképű embere mondta az arcomba. Picit mondjuk dadogott a végén, mert látta, hogy nem egészen jó embernek próbálja beadni a bullshitet és beakasztottam a mondókát. Elég baj, hogy tényleg mindent le lehet tolni marketinggel. Azt is, hogy main rendszernek toljon fel az ember olyat, aminek a támogatása elég vastagon vérzik meg fog is darabig gyártó oldalról tuti, bár az a szép kékhalálos végtelen ciklusos frissítés is tutivolt most.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #79439 üzenetére
Ma szoptunk, Win10 megfogta az Outlookot és délre bírta betolni egyben az összes mailt. Meg volt még 1-2 incidens. Király rendszer /taps.
-
Tikakukac
titán
Melyik szervizt akarjuk tesztelni?
Oda adom be akkor az x230-at, ami most már bekapcsol és megy is, de HDD led pölö kialszik 2 sec után és kussol. Szóval egy kijelző és lap csere tuti lesz, lehet tesztelni időt és egyebet.
-
Tikakukac
titán
Minden megoldható. A kérdés az: megér neked sok-sok órát a konfigolás meg moddolt dolgok kutatása 40 verziószámon keresztül? Ha megy és tényleg megy (az, hogy eszközkezelő nem felkiáltós az a kutyát nem érdekli, rengeteg gép van ami ettől még driver hibás csak a palánták azt hiszik a gépük olyan, pedig nem) akkor happy. Ha nem akkor marad az ósdi win8, pfej.
Chaser: T60-ban opcióként sem volt, afölött már volt.
-
Tikakukac
titán
Win8-ba is szépen belekaksiztak, így indul a black-jack. Már alig várom, hogy megint dolgozhassak, Win10-el fogok kelni és feküdni, mert win10 kell minden gépre, mert csak. Ha még olyan lenne mint az OSX, hogy tényleg vannak akkora feature-ök olykor, amikért musthave kell az upgrade, megértem. Itt inkább a szomszéd füve effektus van sajnos és ez viszi bele az embereket a bétás rendszerekbe main oprendszerként és hasonlók.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mohhoj1986 #79378 üzenetére
Gépet is írhatnál.
6. érzékem kijelzőt tippel.
-
Tikakukac
titán
Dokkban 24 óra? Még mindig ezerszer jobb, mint ha csak 8 órában lett volna használva menet közben, buszon, kocsin, hegytetőn, bicajon, kutyafülén...
Erősen üzemórás nem mozgó alkatrésznek? Hacsak nem a szauna és Szibéria között mozogsz nem nagyon fogja érdekelni.
A puffer nem érv, nem fogsz csak azért venni egy rakás winyót, hogy majd jól ávághasd, akinek eladod a gépet...
Tudok csak az aprón 4 ilyen embert, ha elmondanám őket... atyaég hogyan vakarnád a fejedet
Mint írtam, a hegesztős aprósokat igyekszem elkerülni.
Tekintve, hogy úgysem tudod szűrni őket, így kerülheted, nem nagyon fog sikerülni.
A venticsere nem nagy dolog, fogyó/kopó eszköz.
Oké. Akkor most égess el egy 10k-t azonnal. Várj vele még 5 évet és megint. Ugyanaz jött ki az egyenlet végén? Nekem nem.
Viszont ha lapba nyúlok, vagy horror drága, vagy lutri, és a kör bezárult.
Éppen erről csicsergek. Ezt nem véded ki azzal sem, ha szép műanyagos gépet veszel.
Én eleve kijelzőcserével kalkuláltam. Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz. Fórumok külföldön robbannak fel kb. ezektől.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #79368 üzenetére
Folyamatosan belenyúlok, csak azoknak írom elrettentésül pont ezt, akik olykor nyáladzanak, hogy bezzeg piaci ár alatt 30-40%-al mindent meg lehet venni és lesz olyan, mint a többi csak kell rá költeni egy ezrest. Mert az x230 után jött 2 privát, hogy édesanyukámat meg stb.
-
Tikakukac
titán
Az én tapasztalataim ezzel szögesen ellentétesek.
1 szerviz meg egy hivatalos szervizből tudok csak mondani. Ha többről tudsz infót biztosan, errefele nem.
Nem kell laborba vinni, elég belekukkantani a csatlakozókba, máris sokminden kiderül.
Pl. az, hogy dokkon volt tolva a gépnek a nap 24 órájában? Ne áltassuk magunkat.
Persze, értem, ismerem a kamuvinyós mókát, de meg tudod nézni, mi volt benne gyárilag, és ha nem stimmel, máris gyanús.
Akkor azt is tudod, hogy mennyire nem nehéz akkora puffert tartani ami ugyanolyan, mint a gyári csak keveset ment és már megint át vagy vágva.
Az az érvelésed meg teljesen rossz, hogy bármikor legózol... Persze, én is.
Attól, hogy azt mondod, hogy rossz még nem változik semmi és így is marad.
Csaképpen aki mondjuk huszasával teríti egy céges portfólió leselejtezett gépeit, az nem fog legózósdit játszani a gépein, hanem nesze, ez van vigyed.
Bizony ezt nem is ő fogja megtenni. Ezt majd az teszi meg aki tőle veszi a gépeket válogatva és azokból hegeszti össze amikor aprón látsz.
A csapágyas ventit kár ide venni, az filléres tétel, telibe teszek rá, csapágyas-e avagy sem.
Igen? Akkor te imádod cserélni a teljes hűtést 10k-ért, mert a venti nem cserélhető külön?
Viszont egy pl. alaplaphibás gép az úgy valahogy nem hiányzik....
És látod, pont ezt nem tudod megállapítani sehogy, vagy belenyúlsz vagy nem.
Én egyébként látok nálad egyfajta fordított pszichológiát... Valójában Te próbálod magad itt győzködni, hogy úgyis csak lutri, sz@r gépet lehet venni.
Nem. Arról győzködök, hogy a túl olcsóba és nagy lutriba úgyis belebuktázol. És bele is.
Miközben marhára nem.
Való, de jelen állapotban nem is volt kérdés.
A használtpiacnak egy trükkje van, jókor kell jó helyen lenni.
Nyilvánvaló kapitány, igen, köszönjük.
No, meg kellőképpen dörzsöltnek, hogy kiszúrd, ki néz hülyének. Előfordul, hogy én is kisebb/nagyobb dolgokat benézek, de ettől még vannak félelmetesen jó állapotú, és atom hulladék gépek is rendszeresen aprón. Csak rajtad múlik, mit halászol magadnak...
Épp most taglaltam, hogy hogyan szopódhatod be nagyon könnyen még úgy is, hogy ebben dolgozom. Tehát olyan embert aki naponta ezeket szereli és konkrétan egy szekrényre való X-es TP van, mert csak ezekkel foglalkozom.
-
Tikakukac
titán
Tehát ha megveszel egy újjáépített romot friss burkolattal, az nálam nem újszerű gép, hanem csak annak álcázott.
Álcázott
Jahj meghalok. Tekintve, hogy mennyi "nem álcázott" X TP halt meg nálam ami atom szép volt és mennyi romosra tört amiket én kasztniztam újra, bátran merem kijelenteni, hogy teljesen hülyeség, mert nem ettől pukkan el a töltőelektronika és nem ettől lesz csapágyas a venti, sem hal ki a ThinkLight pölö.
Újszerű az, ami kívül belül újszerű, gyári állapotú.
Úgy mész vásárolni, hogy kibontod az alaplapot és elviszed az elektro-laborba és kiméred az összes ellenállást és feszt, meg megnézed hány mikron kopott az USB nyelve? Szerintem nem. Tehát mit tudsz megnézni és mi alapján döntesz? Mennyit kopott ergo csak a külsőt. Ha dokkról ment, akkor egy elegáns HDD cserével simán megfiatalodik a gép pár ezer munkaórát és úgy kened át magad a palánkon, mint a huzat.
Akinek van hozzá szeme, azért kiszúrja, mi a pálya, ha mást nem az első szétszedésnél.
Munka szinten foglalkozom ezzel. Én sem szúrom ki, bármikor legózok neked 3 gépet ha nem kell sietni úgy, hogy az életben nem mondod meg melyik miben volt. Ez a laikusoknak jó, akik megetetik a lelküket maguk nyugtatásául. Az első szétszedés meg úgyis vásárlás után van akkor meg méginkább mindegy.
Chaser: Első sima X200-am olyan volt, mint amiket bent bontok ki. 3 hét után jött az alaplapcsere. X200s-em bal sarkán volt táska kopás és kifújt. Úgy kapta az új alaplapot x hónap után szintén, mint a huzat. Rengeteg olyan gépet hoznak be amik úgy néznek ki, hogy zsanér törött, 2 centi retek, venti nem forog mert áll benne a por. Semmi baja. Bezzeg az ami tök szép, dobozos, vigyázott, az jön árajánlatra, hogy mennyi az annyi, mert VGA hibás. Nyilván az esélyed a sok veréssel növekszik arra, hogy valami elkottázódik belül is, mégsem a benti céges 5110-ben pörögnek ki az alkatrészek hanem a lakótárséba ami otthon van az asztalon 3 éve.
-
Tikakukac
titán
Egyébként a csoda X230-ban megmakkant az alaplap is, szóval aki háborog a csodajó vételekért, csak üzenem nekik: ez a buli ha nem tudnék rágarizni vastagon bukóban lenne.
Ami a gépben egyébként jelenleg jó: billzet, töltő, hűtés, HDD, RAM kicsit gyanús de talán szintén. Műanyagok tropa, alaplap tropa, kijelző dead pixeles meg foltos stb stb. Szóval ennek örömére vegyen mindenki kukára tört gépet "fél áron". Az nem fél ár, hogy a piaci tökéletes géphez árazunk hullákat.
-
Tikakukac
titán
Nézzük sorban:
Azt mondát boltba, ahonnan való videó karit lehet enne cserélni, kivehető, dedikált
Legalább nem hazudtak, bár elfelejtették szerintem mondani, hogy ez hogyan megy.
de max 1gbig lehetséges csak
És szerinted ha lenne rajta 20GB VRAM akkor gyorsabb lenne? Nem. Megnyugtatlak: az 1GB közelében sem leszel soha az életben ilyen GPU mellett. Vagy akármivel ami ebből a korból való.
Az is kb 10 ezerbe van, egy alap Ati Radeon
Ezt annyira nem tudom értelmezni.
Még egyszer: ez a gép egy temető. El kell adni vagy visszaadni vagy bármi csak szabadulj meg tőle. Költhetsz rá, rakathatsz bele akármit meg melegítheted és cserélgethetsz benne alaplapot, max azt éred el, hogy lesz egy továbbra is kétes, marha drága és eladhatatlan géped nuku teljesítménnyel.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #79047 üzenetére
Vágjad nyugodtan a nicket. A "figyelmetlenség" az az indok amitől tudok mászni falra. Nem vette észre, hogy 3 helyen törött a gép? Nem vette észre mikor megnézte a panelt, hogy teljesen más? Igen, van amikor nem veszel észre dolgokat. De nem olyanokat amiket egy közepesen betanított cerkóf is megoldana egyből.
Sorolhatnám a tuti listákat azokról, akiknek van 600 piroskája, blogot csinál a hülye vásárlókról! és erre mikor garizni kell monitort akkor nyomja a rizsát, terel, aztán kiderül, hogy egy akkora alja hulladék ember, hogy a másikat a fal adja. És bukod a pénzt. Mai napig ezt csinálja, 50-es betűmérettel hirdeti, képekkel meg minden ákombákommal, hogy ő a frankó ember. Ebből van olyan is, akinek rendes boltja is van és úgy ejt pofára, hogy csak pislogsz. Nálam most járt le a dolog, a következő ilyen üzlet után rommá szemetelem az üzleti topikot és mennek a feketék is, nem érdekel hogyan egyezkedik, nem kell bepróbálkozni a szeméttel és akkor nincs gond.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #79044 üzenetére
Beveretni neki annyi feketét amennyit csak lehet meg jól szétkürtölni. Ha nem itt akkor is megpróbálni mindent. Nekem már annyira ki van a mogyoróm is azzal, hogy emberek full kreténnek néznek, hogy elképesztő. De tényleg, tehát a madár fogja és VGA hibás gépet próbál besózni úgy, hogy nincs baja tökéletes. 10 perc után telicsíkos a gép. Kérdezem mi a helyzet: jha igen néha csinálja, de nem vészes, ne is foglalkozzak vele
Vannak arcok.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #79016 üzenetére
2-2.5 alatt sikerült összehozni a rendes driver pakkolást Win8-hoz, én aludnék még rá. Úgy 730-at mondjuk
-
Tikakukac
titán
válasz
animatrix11 #78984 üzenetére
Hát akkor betolod a 4-5k-t és kipróbálod magad benne.
Az a baj, hogy én sem vagyok villamosmérnök (csak mérnök infós), de éppen van egy mesterező villamosmérnök a lakásban. Na amit ő tud és ő csinál ahhoz képest amit én tudok és csinálok olyan, mint a banán és körte távolság. Mondom ezt úgy, hogy jó pár gépet szedtem szét én is, sőt még a munkám is ez
Mégis, minden alaplapszintű hibával és egyéb dologgal megyek is szakemberhez. Mikor legutóbb nagyon okos akartam lenni akkor az 5k spórolásom 16k mínuszba jött ki. Jó üzlet volt, megérte.
-
Tikakukac
titán
válasz
animatrix11 #78982 üzenetére
Erre mondaná apám, hogy ha feltetted a kérdést, fordulj szakemberhez, mert jó nem sül ki a dologból ha magad csinálod. Az öreg meg jókat szokott mondani, vagy tönkretettem dolgokat vagy majdnem magamat nyírtam ki mikor azt hittem mégis értek hozzá. Apró a barátod.
-
Tikakukac
titán
válasz
animatrix11 #78979 üzenetére
Bal szélen a kijelzőnél ugyanez az alsó felén.
-
Tikakukac
titán
válasz
animatrix11 #78973 üzenetére
Olyan van, hogy a lecsukás érzékelőjét ha mókolod akkor alszik, mert hát ez a dolga. Szalagkábellel cigánykerekezhetsz is amiatt nem megy gép alvóba soha.
-
Tikakukac
titán
Ahogy mondod. Törött gépet úgy veszünk, hogy vagy értünk hozzá és tutira tudjuk mi fog menni és mi nem vagy beleszámoljuk, hogy 1-2 alkatrész cserebere lesz. Ebay romon vannak tuti ajánlatokkal meg kicsi hibákkal, itthon szintén. Csak ezek nem ennyiben maradnak, lásd a tuti vétel x230-at ami még 3 helyen volt repedve-törve, csak hát az képről nem jött le, vagy kicsit macerálni kellett.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
blackmorph #78835 üzenetére
Rálesek.
Sokat nem lehet tenni, én kikötöttem két kis kábellel és a modem dugójában kapcsolgattam. De hát na ez nem túl elegáns.
-
Tikakukac
titán
válasz
RoboGuru #78833 üzenetére
Nem a zsanérnál, semmi gond nincs. Az antennák kivezetése a felső részén ugye külön van. Na ennek van végig egy kis nútja. Ebben csücsül a panel. Ez alól jön ki a kábel. A panel pedig szépen szétdarálja a szalagkábelt maga alatt. Webcam és Thinklight error a következmény, TL baromi sokszor.
-
Tikakukac
titán
válasz
RoboGuru #78831 üzenetére
OS és BIOS nem tud kábelt eltépni. Mivel az OS-nek és a BIOS-nak sincs köze a Thinklighthoz esetünkben mindegy.
Néha hiába van cserélve a kábel az alaplaptól nem kapja meg a feszt.
Nem tudok ilyen hibáról, mindig a keret vágja el a kábelt.
Egyszerűbb lenne valaki elektronikához értővel kiméretni és akár ha a led hibás akkor cseréltetni vele.
Kimérheted, hogy el van szakadva, de attól még el lesz szakadva a fóliakábel. Javítani nem lehet, a LED meg sohasem ég ki, legalábbis ebből sem tudok 1 esetet sem. Mindig a kábel nyíródott el.
-
Tikakukac
titán
válasz
blackmorph #78828 üzenetére
Van és sajnos lutri nekem is sok volt a hibás, Tim is rácseszett nem egyszer, meglátjuk.
-
Tikakukac
titán
válasz
animatrix11 #78826 üzenetére
Ha csak akku berakásra indul be a buli akkor bezony valamiért gondolom a proci elkapja a fonalat és max fesz. és mellé max órajel. Aida szerint így van? Ha igen akkor összetett a dolog, ez olyan, hogy volt merci amit azért kellett mentőzni, mert kiégett a bal hátsó izzó féklámpába. A kocsi valamiért azt hitte rossz a fék és nem engedte D-be a váltót.
Van ilyen összetett elektronika csúnya móka.
-
Tikakukac
titán
válasz
blackmorph #78824 üzenetére
Ha kifizeted azt, míg valaki az idejét nem spórolva talál egy ilyet akkor nincs gond. Jellemzően ez a gond.
Egyébként várj lehet lesz jó ledes kábelem de necces.
-
Tikakukac
titán
válasz
blackmorph #78821 üzenetére
Sokan vannak akik értenének hozzá csak kinek van kedve beszívni 4 kábelt mire az 5. jó. Meg ki fogja kifizetni a kb. 10k-t mire ideér munkadíjjal.
-
Tikakukac
titán
válasz
blackmorph #78819 üzenetére
Szalagkábel csere lesz.
-
Tikakukac
titán
Ennek örülök, ettől függetlenül sajnos nem lesz jobb minőségű a sorozat.
Grafirka: Milyen anomaliak? Mi az ami ennyire gaz a 440 szeriaval ?
Fogj egy mákdarálót, toljál bele sok tejfölös poharat aztán keverj bele egy kis szenet. Utána tepsibe öntsd bele és süsd ki. Na ebből áll a 350k-s notebook Lenovonál 40-es szériában. Minden másért irány a kinti fórum, ahol threadek vannak a hibákra nagyon viccesek.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #78665 üzenetére
Van, de külső egérről váltani touchpad lenne optimál nem trackpoint.
Tim82: Méret és egyéb az de miért nem cserélték ki magát az eszközt? Nagyon tré basszus.
-
Tikakukac
titán
Na valaki akkor mondja meg hogyan lehet az, hogy a fos touchpades x220 után ugyanazt kiadták x230-ban is. Mert külső egér nélkül a sírás kerülget, pedig 3 napja használom ezt a foskupacot. Legalább a kijelző jó, ezt aláírom.
-
Tikakukac
titán
válasz
bandras0226 #78591 üzenetére
Aki ezt terjeszti nyugodtan mehet fekete listára telefonon és letiltható, mert az illető elmeháborodott.
Egyébként nagyon ritka a gyári IPS és kb. fos is mind. Most is van nálam ez a nagyon kalandos X230 gyári IPS és már foltos és már pixeles.
Jut eszembe lejárt a peneles hirdetésem is, basszer.
-
Tikakukac
titán
válasz
rgeorge #78475 üzenetére
Ha valami nincs bedugva az nem resizik meg csinál hasonlókat, az mindig komolyabb.
Ram ki és csak 1 modullal. Mindkét slotban ha jó akkor ramos. Benti céges gép tökéletesen futott 10 kör memtestet de fagyott havi 3x. Ramcsere: minden jó azóta. És gyári ramok voltak benne. Ez van. Azóta a többi ram is fut vígan másik gépben. Ez ilyen.
-
Tikakukac
titán
válasz
longwild #78468 üzenetére
Nem tehetségtelenség kérdése, hanem egy notirol kerdeztem, amirol a kollega meg a hirdetes megjelenese utan bő 1 órával is "kritikusan" nyilatkozott.
Én nyilatkozhatok "kritikusan". Tekintve, hogy van hozzá új kijelzőm, új gyári akksim és billzetem valamint keretem és fedlapom is ha kéne. Szólj ha neked is van és tudod mit honnan érdemes rendelni és akkor én is azt mondom vegyél szépséghibás notikat.
Majd egy esti hozzászólása alapján megvette a felkerülés után 7 perccel - lényegében.
Elég jól követed az eseményeket igen.
Akkor a f**szért nem szól, hogy már lecsapott rá ne is gondolkodjak rajta.
Na ne már én legyek az ügyeletes baromarc, hogy nem jelentem be neked mit veszek aprón és mit nem. Azért ez elég kemény, de ezentúl mindenről küldöm a linket és az időpontot amikor megvettem. Az eladón múlt, hogy eladja nekem, később lett 100%, ne viccelj már.
Szóval ez nem tehetségtelenség kérdése, hanem... mindenki gondol amit akar.
Hanem mi? Kérlek fejtsd ki, annyira érdekelne. Mindenkinek a qrva anyját aki vásárol aprón, az eladó viszont nem jegelt neki neked mégis kéne? Érdekes, pedig elviekben te sem 2 hete vagy a helyi bazárban.
A témához: a kijelző olyan amilyen, az értékcsökkentként esetleg valahogy gariba majd elkerül más baja valszeg nem lesz. Ha lesz nem érint van forrás panelre. A bezel cserés. Ha bármi más van az is. Ez ilyen játék, vagy buksz vagy nyersz.
-
Tikakukac
titán
Na apró: dual gamer videokaris T400 valakinek? Tesómnak mg is írtam, hogy örülhet gémer gépe van már lassan 1 éve
-
Tikakukac
titán
válasz
longwild #78447 üzenetére
A 7k-s akksi az olyan dolog, hogy adok én neked 7k-ért 100%-os akksit. Csak néha lekapcsol vele a gép. Én konkrétan ezt be is buktam most elég rendesen. Kollega is megérdemelne 1-2 szót aki ezt tudta mikor eladta csak baromi gyorsan kellett gép akkut nem teszteltem napokig. Ennyit erről.
-
Tikakukac
titán
Nekem ezzel van a bajom, hogy természeti törvénynek állítod be, hogy a vezető hülye, és csak a sok kézen átmosott infó jut el hozzá.
Szerencsére közelben és távolban nem írtam ilyet, engedd rá a magyar szakost arra a hsz.-re
Én azt mondtam, hogy a 3 tonna fröcsi és 500 oldal fórumgyújtásból egy olyan semmis kis infómorzsa marad mire felér, hogy totálisan telibekaksizzák, ha egyszer megy az ipar. Mint ahogy lehet veretni, hogy miben és mennyivel jobb a lancer evo a bubunál ez max annyit jelent a gyártónak, mint buborékozni a kádban pancsizás közben.
Azt meg remélem te sem gondolod, hogy ilyen tervek nincsenek legalább 10 éve folyamatosan minden márkánál és minden évben legalább 2-szer. Sőt, még a gyártók olykor partnereknek is kiküldik ezeket. Na tippelj mennyi valósult meg a komoly dolgokból
Én tudom a választ.
-
Tikakukac
titán
Belsős infót tudok egy másik nagy márka hasonló visszajelzéseit is kordában tartó csoporttól: ezek a büdös életben nem jutnak fel tisztán a felső gárdába. 3 szinten át van mosva, mindig kicsit maszkírozva, így ha te leírod mit kellene és mi a fos az mire odakerül simán lesz az ellenkező. Ezért totálisan felesleges 1 percet is rászánni.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #78334 üzenetére
Arra biztos, hogy visszarakják utána rá 2 hétre, mert csak.
-
Tikakukac
titán
Akinek TP optibay HDD alvás utáni gondja van:
Ne szórakozzon mindenféle mágiákkal, hanem rakjon oda lapfájlt. Mindig el fog indulni a kis mocsok, 2 órát szopóztam lakótárs T430-asával. Öröm volt végül, hogy eszembe jutott a tutiság.
-
Tikakukac
titán
válasz
lolchief70 #78261 üzenetére
Igen a kábelcsere tuti. A kérdés a többi, tehát, hogy fedlap és egyéb egyezik-e.
-
Tikakukac
titán
válasz
lolchief70 #78252 üzenetére
Remek a kérdés, ha uncsizom megnézem majd.
-
Tikakukac
titán
Teljesen őszintén: miért kell az a Win10? Mert már most vagy 20 szálon levelezgetek emberekkel és nem bírok rájönni miért kell tízéves gépekre lassan Win10 és ha már kell akkor miért még kiadás előtt meg mindenféle éppen kizuhant verziókkal? És főleg main rendszernek? Nem értem miért jó ez, bár ha ez a hobbija valakinek és ráér nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest